Skip to main content
2 February 2024 07:46

Κορυφαίος σύμβουλος πληροφορικής ο Όμιλος Epsilon Net

Ο Όμιλος Epsilon Net ξεχώρισε αποσπώντας συνολικά 7 διακρίσεις στη φετινή απονομή των Accounting Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στο Sofitel Athens Airport.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Epsilon Net έλαβε την κορυφαία διάκριση ως «Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέας Τεχνολογίας της Χρονιάς», η οποία αποτελεί σημαντική αναγνώριση της συνεισφοράς του στην εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων και των εργαλείων επιστημονικής ενημέρωσης στους τομείς της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Chief Products Officer, Accounting Domain.

Εκτός της κορυφαίας διάκρισης του θεσμού, τα βραβεία που κατέκτησε ο Όμιλος ήταν:

• «Invoicing Software» για την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και διασύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ μέσω των εφαρμογών Epsilon Smart & Epsilon Digital.

• «HRM & Payroll Software» για το Epsilon Smart Ergani, την έξυπνη cloud λύση λογισμικού για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

• «Reporting & Data Analytics» για την αξιόπιστη και έγκαιρη πληροφόρηση που προσφέρουν οι εφαρμογές ΕRP PYLON Hybrid & Galaxy.

• «Οικονομική Ενημέρωση με τη χρήση Πληροφορικής και νέων Τεχνολογιών» για την καινοτόμο οικονομική ενημέρωση με αξιοπιστία και αμεσότητα που προσφέρει το Φορολογικό Portal TaxHeaven.

• «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» για το Online Accounting, την πρωτοποριακή web εφαρμογή για την αυτοματοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων.

Στη φετινή διοργάνωση, ο Όμιλος Epsilon Net, έχοντας συνδέσει την πορεία του με την εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων και των εργαλείων επιστημονικής ενημέρωσης στους τομείς της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στην Ελλάδα, ήταν ο Χορηγός Τίτλου των βραβείων.

Τεύχος 440

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ