Skip to main content
10 April 2023 06:47

Κοινή εκδήλωση Cisco και Dataways για την κυβερνοασφάλεια 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 𝗗𝗮𝘁𝗮𝘄𝗮𝘆𝘀 𝗖𝘆𝗯𝗲𝗿 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗣𝗿𝗲𝘀𝗲𝗻𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗗𝗮𝘆, την Τετάρτη 5 Απριλίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού με τη Cisco και είχε ως θέμα την κυβερνοασφάλεια. 
 
Στη εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την προστασία των επιχειρήσεων από απειλές στον κυβερνοχώρο. 
 
Οι θεματικές που συζητήθηκαν ήταν οι εξής: 
 
• Holistic Ransomware Defense. 
• Zero Trust Access – Strong Authentication by Duο. 
• Security for the Remote / Roaming workers. 
• Cisco Talos Incident Response. 
 
Σε σχετική της δημοσίευση η Dataways τόνισε πως «η συνεργασία μας με τη Cisco είναι στρατηγική όχι μόνο για το γεγονός ότι αποτελεί συνεργάτη της Dataways εδώ και 23 χρόνια αλλά και λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του κατασκευαστή σε λύσεις κυβερνοασφάλειας. Η εξειδίκευσή μας και η συνεργασία με την Cisco, μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας τις κατάλληλες και απαραίτητες υπηρεσίες, καθώς και μία ολοκληρωμένη κατανόηση του σημερινού κυβερνοχώρου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και απευθείας επικοινωνία με τα έμπειρα στελέχη της Cisco, τη διάδραση και την πρόκληση περαιτέρω ενδιαφέροντος και εξερεύνηση λύσεων και κάλυψη απαιτήσεων».  

Τεύχος 265
 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ