Skip to main content
29 November 2023 07:54

ΙΤΕ: Εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα

Με αφορμή τον εορτασμό για τα 40 χρόνια του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων διεξήγαγε εκδήλωση με θέμα 40 χρόνια ΙΤΕ: Tιμώντας τη Γυναίκα στην Έρευνα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Γεώργιος Λιάνης του ΙΤΕ στις εγκαταστάσεις του στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023.

Στην εκδήλωση μίλησαν ερευνήτριες και συνεργαζόμενα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, με μεγάλη εμπειρία στις δραστηριότητές του, καθώς και ερευνήτριες / καθηγήτριες που θήτευσαν στο ΙΤΕ ως υποψήφιες διδάκτορες ή/και μεταδιδάκτορες και έχουν πλέον αναλάβει θέσεις ευθύνης και ακαδημαϊκές θέσεις σε Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια ή εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απονεμήθηκαν έπαινοι σε Ερευνήτριες και Εργαζόμενες, που ανήκουν στα παλαιότερα στελέχη του Ιδρύματος.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προώθηση της ισότητας των φύλων και της αντιμετώπισης των διακρίσεων με βάση το φύλο, τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις, την κατάσταση υγείας / αναπηρίας, την ηλικία ή τον γενετήσιο προσανατολισμό.

Τεύχος 403

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ