Skip to main content
26 February 2024 07:58

Θέρμανση στους χώρους εργασίας από την LG

Τα επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού της LG ενσωματώνουν το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο προσφέρει ισχυρή και αποδοτική θέρμανση και αποτελούν μία βιώσιμη λύση για κάθε επιχείρηση. Το Multi V i συνδυάζει κορυφαία θέρμανση, έξυπνη λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη και συμβάλλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

H αγορά, η εγκατάσταση, αλλά και η αντικατάσταση του ψυκτικού μέσου R32 στοιχίζει λιγότερα χρήματα σε σχέση με το R410A και είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλότερη μέτρηση GWP (Global Warming Potential). Επίσης, το ψυκτικό μέσο R32, μπορεί να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των συστημάτων HVAC, αποτελώντας μία αποδοτική λύση θέρμανσης και ψύξης με μακροπρόθεσμη διάρκεια χρήσης.

Το Multi V i, με R32, διαθέτει κομψή σχεδίαση και αποδοτική λειτουργικότητα ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως από -30°C έως 52°C. Επιπλέον, συμβάλλει καθοριστικά στην έξυπνη διαχείριση του κτιρίου. Το επεκτάσιμο σύστημα κεντρικού ελέγχου που διαθέτει, μπορεί να συνδεθεί με μονάδες κλιματισμού και εξαερισμού διαφόρων τύπων, προσφέροντας προσαρμοσμένη και βελτιστοποιημένη λειτουργία για κάθε χώρο. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, το καινοτόμο αυτό σύστημα κλιματισμού μπορεί συνεχώς να προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες και να εξοικονομεί ενέργεια.

Τεύχος 456

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ