Skip to main content
6 February 2024 07:44

Η Zarifopoulos συμμετείχε στα Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανακοίνωσε πως συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά στα Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Μετά τον χαιρετισμό του Πρύτανη, Καθηγητή, Χρήστου Ι. Μπούρα και την ομιλία του Δικηγόρου – Συγγραφέα, Χρήστου Μούλια, με τίτλο «Η Πάτρα στη ζωή και το έργο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου», απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2022-2023. Εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, χαιρετισμό απηύθυνε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Αχαΐας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Απονεμήθηκαν, επίσης, τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα (στα οποία συνέδραμε και η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ), σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2022-23, καθώς και τα βραβεία Εξαίρετης Δημοσίευσης «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» και Εξαίρετης Διδασκαλίας «Ευάγγελος Παπανούτσος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει από την ίδρυσή της σε δράσεις που υποστηρίζουν την έρευνα και την εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε βαθμίδα της.

Τεύχος 442

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ