Skip to main content
13 October 2022 06:48

Η Westnet παρουσιάζει νέα εταιρική ιστοσελίδα

Η Westnet ενδυναμώνει την παρουσία της στο online περιβάλλον παρουσιάζοντας τη νέα εταιρική της ιστοσελίδα www.westnetgroup.com.

Με μοντέρνο σχεδιασμό, πλούσιο περιεχόμενο σε 3 γλώσσες – Ελληνικά, Αγγλικά & Πολωνικά – και βελτιστοποιημένες λειτουργίες, η νέα ιστοσελίδα έρχεται να αναδείξει την εταιρική ταυτότητα της Westnet, αντανακλώντας τη δυναμική και το όραμά της: Μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της διανομής, με επιχειρηματική δραστηριότητα σε 3 χώρες, σημαντική ανάπτυξη μέσα από ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 40 brands κι ένα εξαγωγικό δίκτυο που απλώνεται σε 62 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες, η ιστοσελίδα westnetgroup.com ξεχωρίζει για τη νέα, καθαρή σχεδιαστική προσέγγιση και τη φιλική προς τον χρήστη συνολική εμπειρία, ανεξαρτήτως συσκευής, προσφέροντας τη δυνατότητα μιας εύκολης και ουσιαστικής περιήγησης. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τη δράση, τις συνεργασίες και τις υπηρεσίες της Westnet, τα εταιρικά νέα και τις διακρίσεις της, αλλά και να γνωρίσει καλύτερα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας μέσα από την ενότητα «Οι Άνθρωποί μας». Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και επικοινωνίας για τους εταιρικούς συνεργάτες, οι οποίοι πλέον μπορούν να επισκεφθούν την B2B e-commerce πλατφόρμα mywestnet.com, με δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 3.500 online προϊόντα, έτοιμα για αγορά.

Τεύχος 150

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ