Skip to main content
2 February 2022 10:12

Η Webjar ετοιμάζει νέα user friendly ιστοσελίδα για την Endless

Η Εndless EC με νέα εταιρική ταυτότητα, προχωρά και στη δημιουργία νέου website για το brand Endless. Η ιστοσελίδα ακολουθεί τη νέα αισθητική που η εταιρεία υιοθετεί για τα προϊόντα της και απευθύνεται στο σύγχρονο και ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό, που αναζητά προϊόντα για να καλύψει τόσο τις καθημερινές, όσο και τις αισθητικές του ανάγκες.

Το νέο website σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Webjar και προσφέρει πλοήγηση πολύ φιλική προς τους καταναλωτές και περιλαμβάνει αναλυτικές παρουσιάσεις των προϊόντων της Endless EC, χωρισμένες ανά κατηγορία ενδιαφέροντος.

Στο νέο site της Endless θα βρείτε ένα κομμάτι ειδικά αφιερωμένο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Εκεί, θα ενημερωθείτε και για τη δέσμευση της ίδιας της εταιρείας σε αειφόρες πρακτικές παραγωγής και διαχείρισης των προϊόντων της, αλλά και για την κατεύθυνσή της σε πιο βιώσιμες πρακτικές εν γένει.

Ένα άλλο κομμάτι, το Endless Professional, απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες, με όλα τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για τις ανάγκες τους.

Τεύχος 3

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ