Skip to main content
29 November 2022 07:53

Η Vodafone παίρνει πρωτοβουλίες για το εργασιακό περιβάλλον

Η Vodafone αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες και τα εξειδικευμένα προγράμματα που παρέχει στους εργαζομένους, προκειμένου να δημιουργήσει ένα συμπεριληπτικό, ισότιμο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Προτεραιότητά της είναι κάθε εργαζόμενος/η να μπορεί να είναι ο εαυτός του/της και να απολαμβάνει ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, σεξουαλικής προτίμησης, εθνικότητας ή θρησκείας. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία σχεδιάζει και εφαρμόζει πολιτικές, εκπαιδεύσεις και δράσεις με γνώμονα τη συμπερίληψη και την προστασία των ανθρώπων της, παρέχοντας αδιάλειπτη πρόσβαση σε γνώσεις και μηχανισμούς υποστήριξης που προεκτείνονται και πέρα από τις βασικές υποχρεώσεις κάθε εργοδότη.

Παράλληλα, η Vodafone Ελλάδας υπήρξε η πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε επίσημα ένα νέο μοντέλο #FutureReady υβριδικής απασχόλησης, το οποίο βασίζεται στον συνδυασμό τηλεργασίας και εργασίας από το σπίτι, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εργασίας έως και 20 ημέρες τον χρόνο από το εξωτερικό.

Επιπλέον, επιδιώκοντας να επενδύσει στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των υπαλλήλων της, η Vodafone προάγει την πλατφόρμα Grow With Vodafone, η οποία συνδέει την εκπαίδευση με την ανάπτυξη και αξιοποιεί νέες τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης στον κάθε εργαζόμενο.

Τέλος, η εταιρεία εφαρμόζει και το καινοτόμο πρόγραμμα Vodafone Senior Leadership Accelerator Program, το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη των ανερχόμενων ηγετικών στελεχών της, μέσα από ένα σύνολο πρωτοβουλιών, ώστε να τους προσφέρει ολιστική υποστήριξη στο έργο τους. 

Τεύχος 182

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ