Skip to main content
10 July 2023 06:53

Η ViewSonic παρουσιάζει την ViewBoard IFP105S 

Η ViewSonic Corp., κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, προσθέτει την ViewBoard IFP105S στη βραβευμένη σειρά της με διαδραστικές οθόνες. 

Σχεδιασμένη για εταιρικά περιβάλλοντα, αυτή η native 5K οθόνη προσφέρει μια καθηλωτική λύση διαμοίρασης αρχείων με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου και απρόσκοπτη λειτουργικότητα. 

Η ViewSonic ViewBoard IFP105S είναι μια 21:9 διαδραστική οθόνη 105 ιντσών, εξαιρετικά ευρεία με native 5K ανάλυση. Σχεδιασμένη για απρόσκοπτη λειτουργία σε εταιρικά περιβάλλοντα, η IFP105S προσφέρει μια καθηλωτική λύση διαμοίρασης αρχείων. 

Η οθόνη προβάλλει άμεσα και αβίαστα παρουσιάσεις, χάρη στην αναλογία διαστάσεων 21:9, την δυνατότητα αφής 40 σημείων με dual-pen, την ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου με πολλαπλό split screen και την υποστήριξη αλληλεπίδρασης αφής 2 κατευθύνσεων. 

Με υποστήριξη Airplay, Chromecast και Miracast, η οθόνη προσφέρει άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία παρουσίασης για ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου. Το split screen και η αλληλεπίδρασης αφής 2 κατευθύνσεων με την εφαρμογή ViewBoard Cast κάνουν τη συνεργασία εύκολη και διαισθητική. Η ευρεία οθόνη με τα προηγμένα εργαλεία σχολιασμού και συνεργασίας είναι βελτιστοποιημένη για υβριδικά meetings. 

Η ViewBoard IFP105S διαθέτει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως USB-C με φόρτιση 65 W, HDMI, DisplayPort και RS232. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία 2.1 και μικρόφωνο 8 στοιχείων. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα περισσότερα προγράμματα τηλεδιάσκεψης που υποστηρίζουν αναλογία διαστάσεων 21:9, καθιστώντας την μία ευέλικτη λύση για τους σύγχρονους χώρους εργασίας. 

Τεύχος 322

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ