Skip to main content
5 December 2022 07:53

Η Trend Micro βραβεύεται ως Regional και Global Partner της AWS

Η Trend Micro αναγνωρίστηκε ως ο νικητής των βραβείων Regional και Global AWS Marketplace Partner of the Year για το 2022, λαμβάνοντας αναγνώριση ανάμεσα σε παγκόσμιους ηγέτες στον χώρο, που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας με τις λύσεις της Amazon Web Services.

Η Trend Micro ήταν από τους πρώτους συνεργάτες της AWS, για την κυκλοφορία του AWS Marketplace Vendor Insights και συνεχίζει να στηρίζει τη σχέση της με την AWS, προσθέτοντας το ενημερωμένο AWS Security Competency και το AWS Healthcare Competency στη λίστα με τις πιστοποιήσεις της AWS, για το 3ο τρίμηνο του 2022. Τα παραπάνω συνέβαλαν στην επέκταση του οράματος της Trend Micro σχετικά με την end-to-end cloud ασφάλεια, βασισμένη στην ενοποιημένη πλατφόρμα cloud, η οποία προσφέρει ορατότητα και πρόσθετο έλεγχο σε όλη την επιχείρηση.

Για πρώτη φορά, τα Regional και Global AWS Partner awards περιλάμβαναν μια διαδικασία αυτο-υποψηφιότητας σε διάφορες κατηγορίες και τομείς εξειδίκευσης – που απονεμήθηκαν τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο – όπου όλοι οι συνεργάτες της AWS προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν, αλλά και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους. Το Δίκτυο Συνεργατών της AWS είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, που επικεντρώνεται στο να στηρίζει τις εταιρείες να δημιουργήσουν επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα ή λύσεις βασισμένες στην AWS και περιλαμβάνει ανεξάρτητους software vendors και systems integrators σε όλο τον κόσμο.

Τεύχος 186

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ