Skip to main content
29 March 2023 06:44

Η SysteCom ξεκινά να συνεργάζεται με την Spectrum

Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και η Spectrum , εταιρεία παροχής υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας και μέλους των εταιρειών του ομίλου της GCC, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες θα συνδράμουν από κοινού στην παροχή υπηρεσιών Managed Security Services μέσω ενός σύγχρονου Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφάλειας (Security Operations Center).

Πλέον, η SysteCom από κοινού με την Spectrum δύναται να παρέχει σωρεία εξειδικευμένων υπηρεσιών παρακολούθησης και αντιμετώπισης των κυβερνοεπιθέσεων μέσω της πλατφόρμας Spectrum και ενός σύγχρονου επιχειρησιακού κέντρου (SOC).

Πως λειτουργεί η πλατφόρμα Spectrum:

Η πλατφόρμα Spectrum έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση της κυβερνοασφάλειας και την αποτελεσματική διαχείριση του κινδύνου έναντι των κυβερνοεπιθέσεων. Η πλατφόρμα ουσιαστικά εκμεταλλεύεται τα δεδομένα μιας επιχείρησης, και αξιοποιώντας μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης προλαμβάνει και αντιμετωπίζει πιθανές επιθέσεις με στόχο την απρόσκοπτη επιχειρησιακή λειτουργία της.

Τεύχος 257

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ