Skip to main content
4 April 2022 08:58

Η SysteCom ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Armis

Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε εταιρικούς πελάτες, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Armis.

H Armis παρέχει ολιστική προσέγγιση στο asset management & security, καθώς αναγνωρίζει και αξιολογεί όλες τις ΙΤ, ΟΤ, IoT των οργανισμών ακόμα και τις εξειδικευμένες συσκευές που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε κλάδους, όπως η βιομηχανία, η ενέργεια και ο ιατρικός τομέας και μάλιστα χωρίς τη χρήση agents. Η λύση απευθύνεται σε όλους τους οργανισμούς που θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα, έλεγχο και ενοποιημένη διαχείριση του ρίσκου που προέρχεται από κάθε είδους συσκευή τους για την εξασφάλιση της συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας τους.

Η SysteCom, με τη νέα αυτή συνεργασία εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων κυβερνοασφάλειας που παρέχει στους πελάτες της, ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της. Η ομάδα του τμήματος τεχνολογίας της SysteCom απαρτίζεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε λύσεις ασφαλείας και βοηθούν τους πελάτες στη βέλτιστη εφαρμογή τους με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σωστή παραμετροποίηση και την απαραίτητη υποστήριξη, ώστε να αποκομίσουν τη μέγιστη αξία από αυτές.

Τεύχος 41

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ