Skip to main content
22 November 2022 07:52

Η Syntax αναζητά Information Security Risk and Governance Engineer

Ο Όμιλος SYNTAX IT αναζητά πρόσωπο με ισχυρές τεχνικές δεξιότητες και πνεύμα ομαδικής εργασίας, για να ενταχθεί στην ομάδα επαγγελματικών υπηρεσιών ως Information Security Risk and Governance Engineer.

Ο Information Security Risk and Governance Engineer της εταιρείας θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των λειτουργιών κινδύνου ασφάλειας πληροφοριών, συμμόρφωσης και επιμέλειας τρίτου μέρους της Syntax για τους πελάτες ολόκληρου του ομίλου. Υπ’ ευθύνη του νέου πόστου θα είναι τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών και διαπιστεύσεων στο ISO27001, οι προτεινόμενες λύσεις ασφάλειας της εταιρείας και οι εφαρμογές cloud για την προστασία των δεδομένων.

Τα βασικά προσόντα που απαιτούνται για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:

• Πτυχίο IT ή στην Ασφάλεια Πληροφοριών (Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών θα θεωρηθεί προσόν).

• Τουλάχιστον τρίχρονη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών με επίκεντρο τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Διαχείριση Συμβάντων και την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο.

• Κατανόηση των τεχνολογιών υποδομής cloud και των σχετικών κινδύνων, καθώς και των βέλτιστων πρακτικών ασφάλειας cloud που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλοντα δημόσιου cloud, υποδομές και δεδομένα.

• Εξοικείωση με τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω τομείς ασφαλείας: Διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης, DLP, Προσομοίωση παραβίασης και επίθεσης, Ασφαλή δικτύωση και φιλτράρισμα, Ασφαλή ανάπτυξη εφαρμογών, DRP, Ασφάλεια Cloud, Διαχείριση απομακρυσμένων συσκευών και Διαμόρφωση επιθυμητής κατάστασης.

• Εμπειρία στην εφαρμογή αρχών και μεθοδολογιών διαχείρισης κινδύνου σε μια λειτουργία ασφάλειας ή τεχνολογίας.

• Κατοχή πιστοποιήσεων CISSP, CISM, ISO27001, ή πιστοποίηση Microsoft Security ή σχετική πιστοποίηση ασφάλειας θα προσμετρηθεί θετικά.

• Ισχυρές δεξιότητες IT, συμπεριλαμβανομένης της εξοικείωσης με τη σουίτα προϊόντων Microsoft Office365.

• Δεξιότητες σύνταξης εκθέσεων και ικανότητα παρουσίασης και άρθρωσης σύνθετων δεδομένων με σαφή τρόπο τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

• Ισχυρές δεξιότητες για την ανάλυση των απαιτήσεων ασφαλείας και τη συσχέτισή τους με κατάλληλους ελέγχους ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και να υποβάλουν το βιογραφικό τους, πατώντας εδώ.

Τεύχος 177

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ