Skip to main content
30 November 2023 07:53

Η SQLearn στην έκθεση Embracing Sustainability & Innovation in Shipping

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τις καινοτόμες υπηρεσίες της και να αναδείξει τη συμβολή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του προσωπικού των ναυτιλιακών εταιρειών στη βιωσιμότητα του κλάδου, είχε η SQLearn, εταιρεία παροχής online εκπαίδευσης στον τομέα της ναυτιλίας, με τη συμμετοχή της στη διήμερη έκθεση της Ναυτιλιακής και Βιομηχανικής Ένωσης WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association) με τίτλο Embracing Sustainability & Innovation in Shipping, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά, στις 22 και 23 Νοεμβρίου.

Η SQLearn μαζί με άλλες 35 εταιρείες μέλη της WIMA, παρουσίασε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο περίπτερο που είχε στον χώρο της έκθεσης, τον οποίο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των παραγωγικών φορέων του Πειραιά, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της ναυτιλίας, αλλά και πλήθος νέων ανθρώπων.

Στο περίπτερο της SQLearn, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το VR Maritime Training, μία εκπαιδευτική εφαρμογή που βασίζεται σε τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας και να ενημερωθούν συνολικά για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της εταιρείας στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη ναυτιλία. Το περίπτερο επισκέφτηκαν και μαθητές του Ναυτικού Λυκείου Περάματος, στους οποίους παρουσίασε τα εκπαιδευτικά εργαλεία της SQLearn ο κος Σάκης Μπουρλιός, Account Manager της εταιρείας.

Σημαντική ήταν η παρουσία της SQLearn και στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, με θέμα Ανθρώπινο Δυναμικό στη Ναυτιλία – Τεχνολογία & Προκλήσεις, στην οποία συμμετείχαν η Υφυπουργός, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, η κα Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της Navigator Shipping και Founder του YES Forum, ο Δρ. Ιωάννης Θεοτοκάς, Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και ο κος Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn και Μέλος του ΔΣ της WIMA. Τη συζήτηση συντόνισε η κα Όλγα Σταυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της HELMEPA.

Τεύχος 404

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ