Skip to main content
22 January 2024 07:54

Η Snyk ενσωματώνει την Helios

Η εταιρεία ασφαλείας Snyk δήλωσε ότι ενσωμάτωσε την Helios, μια startup που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους προγραμματιστές για την αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών κατά τον χρόνο εκτέλεσης και την παραγωγή. Η εξαγορά ενισχύει την «ορατότητα κινδύνου cloud-to-code» της Snyk, συνδυάζοντας τη συλλογή δεδομένων και τις πληροφορίες της Helios με την πλατφόρμα ασφαλείας των προγραμματιστών της Snyk, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Ενώ οι δοκιμές ασφαλείας, όπως η στατική ανάλυση και η ανάλυση σύνθεσης λογισμικού, είναι σημαντικές για τον εντοπισμό τρωτών σημείων σε εφαρμογές πριν φτάσουν στην παραγωγή, το περιβάλλον χρόνου εκτέλεσης παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται πραγματικά η εφαρμογή στην παραγωγή. «Ο συνδυασμός Snyk-Helios θα παρέχει στις ομάδες ασφαλείας μια ολοκληρωμένη προοπτική του κινδύνου εφαρμογών που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής ανάπτυξης λογισμικού, από τον κώδικα έως το cloud», έγραψε ο κος Manoj Nair, επικεφαλής προϊόντων της Snyk, σε σημείωμα της ανακοίνωσης της εξαγοράς.

Ο συνδυασμός των δύο εταιρειών θα παρέχει στους πελάτες της Snyk βελτιωμένη ανακάλυψη περιουσιακών στοιχείων, αναγνώριση ζητημάτων και ιεράρχηση κινδύνου. Θα ενσωματώσει την end-to-end υπηρεσία ανακάλυψης εφαρμογών της Helios και τα εργαλεία συλλογής δεδομένων χρόνου εκτέλεσης που βασίζονται στο OpenTelemetry στην υπηρεσία AppRisk. Το AppRisk έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις ομάδες ασφάλειας εφαρμογών να συνεργάζονται με προγραμματιστές για τη διαχείριση των προγραμμάτων ασφαλείας τους.

Οι πελάτες της Snyk θα έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη ανάλυση εφαρμογών, ώστε να αποκτήσουν μια ολιστική ορατότητα ολόκληρου του περιβάλλοντος εφαρμογών των οργανισμών τους, να τις ιεραρχήσουν βάσει κινδύνου για να καθορίσουν πού θα εστιάσουν τις προσπάθειες αποκατάστασης και συλλογής δεδομένων για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των εφαρμογών στο χρόνο εκτέλεσης. «Οι τεχνικές συλλογής δεδομένων θα επιτρέψουν στη Snyk να δημιουργήσει ένα πλαίσιο για τη συλλογή και ενσωμάτωση δεδομένων χρόνου εκτέλεσης στο AppRisk», εξήγησε στέλεχος της εταιρείας.

Τεύχος 431

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ