Skip to main content
15 February 2022 09:57

Η Smart εμπειρία στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το webinar της IDComs μέσω της πλατφόρμας της Hotelier Academy.
Εισηγητής θα είναι ο Θανάσης Κυριακόπουλος και το θέμα της ημερίδας θα είναι:
Smart TVs & δυναμική αύξηση των πωλήσεων: Πώς να αξιοποιήσετε τις οθόνες του ξενοδοχείου για να πετύχετε ενίσχυση της εμπειρίας του φιλοξενούμενου
Στην ημερίδα θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους η οθόνη της τηλεόρασης, η οποία μέχρι πρόσφατα είχε μόνο μία χρήση έχει εξελιχθεί σε μία διαδραστική δικτυακή συσκευή, η οποία κάνει πλέον όχι ένα, αλλά εκατοντάδες διαφορετικά πράγματα, έχει γίνει δηλαδή ένα σοβαρό εργαλείο της ξενοδοχειακής επιχείρησης για την αμφίδρομη επικοινωνία με τους φιλοξενούμενους, της προβολή των υπηρεσιών της και τη δυναμική αύξηση των πωλήσεων μέσα στο ξενοδοχείο. Η τεχνολογία IPTV είναι αυτή που εξασφαλίζει αυτές τις δυνατότητες.
Δεν θα είναι υπερβολή ο ισχυρισμός ότι οι σύγχρονες ξενοδοχειακές Smart TV, ΔΕΝ είναι πλέον τηλεοράσεις με την κλασική έννοια του όρου, αλλά ισχυροί δικτυωμένοι υπολογιστές – tablets με τεράστια οθόνη, που έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν με εμφατικό τρόπο, όσα το ξενοδοχείο θέλει να πει στους πελάτες του.
Την παρουσίαση των παραπάνω θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις από τον εισηγητή.
Η ημερίδα θα κλείσει με τη σύντομη αναφορά σε ένα case study – μια υλοποίηση σε γνωστό ξενοδοχείο, που περιλαμβάνει παροχή πολλών και ιδιαίτερων IPTV ξένων καναλιών, στους επισκέπτες ενός ξενοδοχείου, μαζί με τις υπηρεσίες που παρέχει στους φιλοξενούμενους η Pro:Centric Direct infotainment πλατφόρμα της LG, μέσα από επαγγελματικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει άριστη ποιότητα και υψηλή διαθεσιμότητα του συνόλου των υπηρεσιών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Hotel Academy.
Ένα σύντομο βιογραφικό του εισηγητή, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Τεύχος 9

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ