Skip to main content
11 April 2024 06:49

Η Skroutz αναβαθμίζει τις αποθήκες της με aberon WMS

Η Skroutz Α.Ε. επέλεξε τη λύση aberon WMS της Entersoft για τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών διαχείρισης αποθηκών της. Με πάνω από 30.000 κωδικούς προϊόντων και αποθήκες 11.000 τ.μ., η Skroutz στοχεύει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αναβάθμιση των διαδικασιών της. Βασικό κριτήριο για την επιλογή του aberon είναι η αξιοπιστία που παρέχει για τα πιο απαιτητικά e-shops και e-Commerce projects.

Το aberon WMS της Entersoft εξασφαλίζει παρακολούθηση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο και απρόσκοπτη διαχείριση των διαδικασιών αποθήκης. Έτσι, καλύπτει σημαντικά στάδια, όπως οι παραλαβές, οι ανατροφοδοσίες, η παραλαβή παραγγελιών και οι επιστροφές πελατών. Μέσα από αυτό το προηγμένο σύστημα, η Skroutz μπορεί να εξασφαλίσει ομαλές και ακριβείς λειτουργίες της αποθήκης.

Ο κος Μιχάλης Καρυπίδης, Head of FBS στην Skroutz, αναφέρει: «Η υιοθέτηση του aberon WMS όχι μόνο ενισχύει την παραγωγικότητα, αλλά συνιστά και μια μετάβαση προς ένα σύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα διαχείρισης. Με την εξάλειψη της χρήσης χαρτιού, η Skroutz υιοθετεί ένα σύγχρονο και περιβαλλοντικά φιλικό σύστημα διαχείρισης».

ΤΕΥΧΟΣ 487

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ