Skip to main content
20 June 2023 06:59

Η SeedBlink παρουσιάζει το Nimity

H SeedBlink ανακοινώνει την κυκλοφορία του Nimity, ενός προϊόντος που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαχείριση μετοχών για επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές. Το Nimity στοχεύει στη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο οι ευρωπαϊκές εταιρείες διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα, όπως η παρακολούθηση του πίνακα κεφαλαιοποίησης, η διακυβέρνηση και η επικοινωνία με τους επενδυτές, η αυτοματοποίηση Employee Stock Ownership Plans (ESOP) και η συγκέντρωση κεφαλαίων.

Το Nimity προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες των εταιρειών και των μετόχων και περιλαμβάνει:

Cap Table & Portfolio Management: Παρακολουθήστε τη δομή ιδιοκτησίας και το dilution σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και επιτρέποντας τη συνεργασία με μετόχους.

ESOP Administration & Communication: Δημιουργήστε και διαχειριστείτε εύκολα stock options των εργαζομένων, για να αυξήσετε τη διατήρηση του βασικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και να κατανοήσετε εύκολα την αξία του Employee Stock Οwnership Plan (ESOP) μέσω ειδικών portal.

Financing Infrastructure & Syndicates: Αποκτήστε πρόσβαση σε μια βελτιωμένη πλατφόρμα για να προετοιμάσετε και να διαχειριστείτε τη συγκέντρωση κεφαλαίων με κοινοπραξίες ή γύρους συν-επένδυσης. Επωφεληθείτε από τα dealing rooms και από μια πλατφόρμα συναλλαγών για την ομαδοποίηση μικρότερων επιταγών σε μία ενιαία νομική οντότητα.

Τεύχος 309

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ