Skip to main content
19 July 2023 06:53

Η SeedBlink ετοιμάζεται να επενδύσει στην Dronamics

Η SeedBlink ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τη δεύτερη φάση συγκέντρωσης επενδυτικών κεφαλαίων για την εταιρεία Dronamics, την πρώτη αδειοδοτημένη αεροπορική εταιρεία cargo drone στον κόσμο. Ενάμιση χρόνο μετά τον πρώτο γύρο συγκέντρωσης επενδυτικών κεφαλαίων μέσω της SeedBlink, ξεκινά μία δεύτερη φάση επενδύσεων, η οποία επιτρέπει σε ήδη υπάρχοντες, αλλά και σε νέους επενδυτές να διατηρήσουν ή και να επεκτείνουν το επενδυτικό τους μερίδιο στην κατασκευαστική και μεταφορική εταιρεία που χρησιμοποιεί μόνο cargo drones.

Η τρέχουσα φάση, Pre-Series A, στοχεύει στη συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους 2 εκατ. ευρώ, αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας SeedBlink, σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης επενδυτικής φάσης συγκέντρωσης κεφαλαίων που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 επενδυτές, πάντα μέσω της SeedBink.

H Dronamics, η οποία αποτελεί τη μοναδική εταιρεία διεθνώς, που διαθέτει άδεια να πετάει cargo drones με μεγάλα φορτία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη πτήση της, τον περασμένο Μάιο και πρόκειται να ξεκινήσει εμπορικές δραστηριότητες στην Ελλάδα στα τέλη του τρέχοντος έτους, γεγονός που της επιτρέπει να προηγείται του ανταγωνισμού.

Η αρχική επενδυτική καμπάνια της Dronamics ήταν μία από τις πρώτες διεθνώς αντλήσεις κεφαλαίων μέσω της πλατφόρμας χρηματοδότησης SeedBlink. Μέχρι στιγμής, η SeedBlink έχει διευκολύνει περισσότερους από 70.000 επενδυτές από 88 χώρες να επενδύσουν κεφάλαια σε εταιρείες με υποσχόμενο venture-backed, όπως είναι η Dronamics.

To ελάχιστο ποσό επενδυτικής προσφοράς ανέρχεται στα 2.500 ευρώ και για τα μέλη του SeedΒlink Club στα 1.000 ευρώ. Τα συγκεκριμένα επενδυτικά όρια είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για ιδιώτες, οι οποίοι θα ήθελαν να γίνουν μέτοχοι σε μία τέτοια εταιρεία. Η δεύτερη επενδυτική φάση θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου 2023.

Τεύχος 330

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ