Skip to main content
14 December 2023 07:47

Η Search Magic στο e-Business & Digital Marketing World

H Search Magic, συμβουλευτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO συμμετείχε για πρώτη φορά στο 12ο συνέδριο e-Business & Digital Marketing World, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel.

Στο συνέδριο, η Search Magic, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον κόσμο των online επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μοιράστηκε την «μαγεία» του search engine optimization (SEO) με το κοινό που παραβρέθηκε στο συνέδριο. Παράλληλα το κοινό, είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος και στην έρευνα που διεξάγεται από την Search Magic, με τίτλο «Το SEO και η ελληνική αγορά». Στόχος της έρευνας είναι να συγκεντρωθούν σημαντικά αποτελέσματα για την ελληνική αγορά του e-commerce και την θέση που έχει το SEO σε αυτήν.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η SEO consultant και Founder της Search Magic, Άννα Μοραγλή, πραγματοποίησε ομιλία στο e-business stage του συνεδρίου με τίτλο: “The 5 Essential SEO Tactics for Skyrocketing Ecommerce Sales”. To κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για κάποιες από τις τεχνικές του SEO αλλά και για την σημασία που έχει το SEO για κάθε ecommerce site. Η ίδια δηλώνει σχετικά με την συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο: «Η συμμετοχή μας στο 12ο συνέδριο e-Business and Digital Marketing World αποτέλεσε για εμάς μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε την παρουσία μας στον χώρο του ecommerce στην ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς την εμπειρία όσων μας εμπιστεύονται και να τους παρέχουμε μαγικά αποτελέσματα!»

Τεύχος 414

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ