Skip to main content
28 November 2023 07:51

Η Samsung στο top 5 των εμπορικών brands παγκοσμίως

Η Samsung Electronics αναγνωρίστηκε από την Interbrand, μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία για εμπορικές εταιρείες, ως ένα από τα Global Top 5 εμπορικά σήματα, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η Interbrand δημοσιεύει κάθε χρόνο τη λίστα με τις καλύτερες παγκόσμιες εμπορικές μάρκες». Στη φετινή λίστα, η αξία του εμπορικού σήματος της Samsung έφτασε στα 91,4 δισεκατομμύρια δολάρια και αυξήθηκε κατά 4% σε ετήσια βάση.

Το 2023, η αξία του εμπορικού σήματος της Samsung αυξήθηκε σε όλους του επιχειρηματικούς τομείς, παρά την υποτονική ζήτηση που παρατηρήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο της πληροφορικής. Σύμφωνα με την Interbrand, η αξιολόγηση της Samsung Electronics καθορίστηκε θετικά από τους παρακάτω παράγοντες:

• Τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών σε ολόκληρο φάσμα των υπηρεσιών της εταιρείας, με βάση τη στρατηγική One Samsung.

• Το αυξημένο επίπεδο συνδεσιμότητας και τις βελτιωμένες εμπειρίες παιχνιδιών, μέσω του ευρύτατου χαρτοφυλακίου προϊόντων της εταιρείας και του SmartThings.

• Τον ρόλο της εταιρείας ως ηγέτη σε τεχνολογίες του μέλλοντος, όπως το 6G και η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η αυτοκινητοβιομηχανία, η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και η εικονική πραγματικότητα (VR).

• Τη συνέπεια στις δράσεις της για την ενίσχυση της θέσης της σε θέματα ESG, μέσω δραστηριοτήτων που επικεντρώνονται στην οικολογική συνείδηση για όλες τις σειρές προϊόντων της.

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Γραφείου Marketing της Samsung, κος YH Lee, δήλωσε σχετικά: «Χάρη στην υποστήριξη των πελατών μας σε όλον τον κόσμο, η αξία του εμπορικού σήματος της Samsung Electronics συνέχισε να αυξάνεται σταθερά, παρά το συνολικά δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα προσπαθούμε, πάντα, να είμαστε μια μάρκα που αγαπούν οι πελάτες της».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ