Skip to main content
13 September 2022 06:52

Η Samsung προσθέτει εξοικονόμηση +10% στις οικολογικές συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε πως οι οικολογικές συσκευές της εταιρείας προσφέρουν την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, προσθέτοντας επιπλέον εξοικονόμηση 10% στο υψηλότερο βιομηχανικό πρότυπο σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό σύστημα ενεργειακής σήμανσης.

Χάρη στο SmartThings Energy, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογίες των συσκευών και ταυτόχρονα να είναι οικολογικά συνειδητοποιημένοι στο σπίτι.

Το SmartThings Energy με τη λειτουργία AI Energy Mode βοηθά στην έξυπνη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των ψυγείων έως και 30%.

Η τεχνολογία SpaceMax™ επιτρέπει έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο στα ψυγεία με τεχνολογίες μόνωσης υψηλής ουρεθάνης, ώστε να αποθηκεύονται περισσότερα τρόφιμα σε βέλτιστες θερμοκρασίες, χωρίς να απαιτείται περισσότερη ενέργεια.

Καινοτόμες τεχνολογίες, όπως οι Twin Cooling Plus™, CoolSelect+ Plus και Metal Cooling, συμβάλλουν στη γρήγορη ψύξη και τη διατήρηση της θερμοκρασίας ανάλογα με τους τύπους τροφίμων.

Χάρη στη λειτουργία AI Energy, τα πλυντήρια Bespoke AI™ της Samsung μπορούν να μειώσουν τη χρήση ενέργειας έως και 70%, τοποθετώντας τα ως νούμερο 1 στην εξοικονόμηση ενέργειας στην κατηγορία τους.

Η τεχνολογία SpaceMax™ παρέχει ευρύχωρη χωρητικότητα 11 κιλών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να πλένουν μεγαλύτερα αλλά λιγότερα φορτία ρούχων, μειώνοντας τους συνολικούς κύκλους πλύσης και στεγνώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το SmartThings Energy με AI Energy Mode βελτιστοποιεί τους κύκλους πλύσης με τεχνολογίες όπως το Ecobubble™, το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας παρέχοντας ισχυρό καθαρισμό με κρύο νερό χωρίς να χρειάζεται να ζεσταθεί το νερό.

Το AI Wash & Dry μειώνει τη χρήση νερού κατά 24% και επίσης διανέμει τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού, χρησιμοποιώντας το βάρος του φορτίου για τον υπολογισμό της βέλτιστης παροχής.

Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο βιώσιμο πακέτο για το σπίτι, τα Eco Heating Systems (EHS) της Samsung παρέχουν επιδαπέδια θέρμανση και ζεστό νερό, ενώ παράλληλα προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας κατά 10% πάνω από το σημερινό υψηλότερο πρότυπο. Χρησιμοποιώντας έναν νέο συμπιεστή Scroll, το EHS συμπιέζει το ψυκτικό μέσο σε πολύ υψηλότερη πίεση από τις παραδοσιακές μονάδες θέρμανσης, ενώ η τεχνολογία Flash Injection και η μεγάλη περιοχή ανταλλαγής θερμότητας αυξάνουν τη ροή της μεταφοράς θερμότητας.

Τεύχος 128

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ