Skip to main content
12 July 2023 06:59

Η Samsung παρουσιάζει την QLED 98″

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα τηλεόραση 98″ QLED Q80C στην Ευρώπη, επεκτείνοντας τη σειρά premium τηλεοράσεων και παρέχοντας ακόμη περισσότερες εξατομικευμένες επιλογές για όλες τις ανάγκες σε εικόνα και design.

Με την τηλεόραση Q80C, ο χρήστης βιώνει πλήρως τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Με κινητήριο μοχλό τον επεξεργαστή Neural Quantum 4K, η τηλεόραση χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI Upscaling για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας ώστε να ταιριάζει στο μεγάλο μέγεθος οθόνης, ενισχύοντας το βάθος και την ευκρίνεια του περιεχομένου. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum HDR+, η τηλεόραση παρέχει ανώτερη απόδοση μαύρου και φωτεινότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια καθαρά. Σε συνδυασμό με τον 100% χρωματικό όγκο της Quantum Dot, οι θεατές μπορούν να βλέπουν ακόμα και τις πιο φωτεινές σκηνές και να διακρίνουν τα χρώματα. Οι οθόνες της Samsung έχουν χρώματα επικυρωμένα από την PANTONE, που δίνουν «ζωή» στην οθόνη. Ακόμα, οι χρήστες προκειμένου να μειώσουν την καταπόνηση της όρασής τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία EyeComfort Mode. Πρόκειται για μια ρύθμιση που έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον τόνο της οθόνης με βάση έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός. Εάν οι θεατές παρακολουθούν τηλεόραση τη νύχτα, η λειτουργία EyeComfort Mode θα ενεργοποιήσει τη μείωση του επιπέδου μπλε φωτός, ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται με πιο ζεστές αποχρώσεις για να είναι πιο άνετες για τα μάτια.

Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός, SuperSlim, είναι ιδανικός για μικρές οικίες, ενώ το ενσωματωμένο στην Q80C, Dolby Atmos παρέχει υψηλή ποιότητα ήχου. Τέλος, το OTS (Object Tracking Sound) Lite της Samsung, αναβαθμισμένο από την τεχνολογία Q-Symphony επιτρέπει στους θεατές την εμπειρία έντονης δράσης στην οθόνη, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να έχουν την απόλυτη premium 360° εμπειρία ήχου.

Τεύχος 325

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ