Skip to main content
8 March 2024 07:44

Η Salesforce παρουσιάζει το Einstein 1 Studio

Η Salesforce ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Einstein 1 Studio, μιας σειράς εργαλείων χαμηλού κώδικα, στη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών TrailblazerDX. Το Einstein 1 Studio περιλαμβάνει το Copilot Builder, το οποίο επιτρέπει την εξατομίκευση του Einstein Copilot σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων, το Prompt Builder, το οποίο απλοποιεί τη δημιουργία οδηγιών AI χωρίς κώδικα και το Model Builder, το οποίο προσφέρει ευελιξία στην επιλογή και τη δημιουργία μοντέλων AI, συμπεριλαμβανομένων επιλογών από συνεργάτες της Salesforce.

Η ενσωμάτωση του Einstein 1 Studio με το Einstein 1 Data Cloud αποσκοπεί στην παροχή μιας ολοκληρωμένης κατανόησης των δεδομένων των πελατών, διευκολύνοντας την προσαρμογή και την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις εφαρμογές της Salesforce. Το λανσάρισμα αυτό «απαντά» στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις κατά την υιοθέτηση της AI, προσφέροντας ευέλικτες διεπαφές και πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα, τα οποία διασφαλίζουν την ακρίβεια των παραγόμενων αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, το Einstein Trust Layer εξασφαλίζει την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης, παρέχοντας δυνατότητες, όπως η κάλυψη δεδομένων που ορίζει ο πελάτης και η αποθήκευση ιστορικού ελέγχων στο Data Cloud.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου προϊόντος, η Salesforce εγκαινιάζει νέα μαθήματα στο Trailhead, τα οποία επικεντρώνονται στον Einstein Copilot και τον Prompt Builder, με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των διαχειριστών και των προγραμματιστών στον τομέα της AI. Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια Trailblazers χρησιμοποιούν ήδη το Trailhead για εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη, γεγονός που αποδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για δεξιότητες που σχετίζονται με την AI.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ