Skip to main content
6 March 2023 07:43

Η Revival Consulting Services στο πλευρό του ομίλου Katradis  

Την αγαστή συνεργασία της Katradis Goup of Companies με τη Revival Consulting Services εξήρε ο κος Ιωάννης Κοντάκης, Γενικός Διευθυντής της Κατράδης Σχοινιά Ναυτιλίας Α.Β.Ε.Ε. 

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του άρθρου, ο κος Κοντάκης περιγράφει αναλυτικά τα όσα οφέλη αποκομίζει η εταιρεία του από τη συνεργασία με τη Revival Consulting Services. Όπως αναφέρει ενδεικτικά: «Τα τελευταία 2 έτη αντιμετωπίσαμε από κοινού με τη R.C.S. μία πολύ μεγάλη πρόκληση: Τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, τη συγχώνευση των δεδομένων σε μια ενιαία βάση και την πλήρη αξιοποίησή τους». Ακόμα, τονίζει πως «υπό την υποστήριξη του κου Αντύπα προσωπικά, αλλά και του υπόλοιπου team της R.C.S., καταφέραμε τον εκσυγχρονισμό τής εταιρείας, την ανάπτυξή της και την ομαλή προσαρμογή σε κάθε νέα συνθήκη». 

Υπενθυμίζεται πως η Revival Consulting Services είχε αναλάβει να υποστηρίξει και να συμβουλέψει τον Όμιλο, αναφορικά με την αρτιότερη εξυπηρέτηση του εθνικού και διεθνούς επιχειρηματικού κοινού, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ανταγωνιστικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του Ομίλου. 

Το έργο περιελάμβανε τη διασύνδεση των εταιρειών του Ομίλου, των προμηθευτών και συνεργατών του με το σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI), μέσω του οποίου εγγυάται η άμεση (real-time) απεικόνιση όλων των λειτουργιών τής επιχείρησης, τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ειδικής και εξατομικευμένης πλατφόρμας με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τμήματος πωλήσεων του Ομίλου. 

Τεύχος 240

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ