Skip to main content
25 October 2023 06:58

Η realme συμμετέχει στο Gameathlon Back To School

Η realme, 5η δημοφιλέστερη μάρκα smartphone στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως θα δώσει το «παρών» στο Gameathlon Back To School, που θα διεξαχθεί στις 27-29 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η realme, η οποία αποτελεί Silver Χορηγό της εκδήλωσης, θα διαθέτει στον χώρο εταιρικό περίπτερο, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν τα τελευταία realme μοντέλα και να ενημερωθούν για αυτά. Ακόμα, θα διεξάγει διαγωνισμούς με πολλά δώρα τόσο στο περίπτερό της, όσο και στο κεντρικό stage της εκδήλωσης!

Ως μια εταιρεία τεχνολογίας με παγκόσμια εμβέλεια, η realme συνεχίζει να κατακτά με επιτυχία την αγορά των smartphones. Με την παρουσία της στην Ελλάδα, κάνει διαθέσιμα στη χώρα μας, smartphones με κορυφαία χαρακτηριστικά, όσον αφορά στις επιδόσεις τους, τις δυνατότητες της κάμερας και της οθόνης, καθώς και του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου και της γρήγορης φόρτισης.

Έχοντας ως σύνθημά της το «Dare to Leap», δηλαδή «Τολμήστε το επόμενο βήμα», η realme σας προσκαλεί να εκμεταλλευτείτε το μέλλον του gaming και της καινοτομίας. Η realme δεν είναι απλώς μια ακόμη μάρκα smartphones, αλλά υπόσχεται πως θα συνεχίσει να υπερβαίνει τα όρια, να μην παίρνει τίποτα ως δεδομένο και να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού.

Τεύχος 378

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ