Skip to main content
8 February 2022 11:27

Η Prosvasis αναπτύσσεται και επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Β. Ελλάδα

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SoftOne, εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της και στην αγορά της Β. Ελλάδας.

Η ραγδαία αύξηση του πελατολογίου της Prosvasis στη Β. Ελλάδα τοποθέτησε την περιοχή στο επίκεντρο του άμεσου αναπτυξιακού της πλάνου, με την Prosvasis να ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην τοπική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη ισχυρό σημείο εξυπηρέτησης του ταχύτατα αυξανόμενου πελατολογίου της. Μέσω του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, η prosvasis εξυπηρετεί περισσότερους από 250 συνεργάτες, καθώς, επίσης, και χιλιάδες λογιστικά γραφεία και ελεύθερους επαγγελματίες της Β. Ελλάδας.

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή αναπτυξιακή της πορεία, η Prosvasis μόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραμήνου έχει καταγράψει 360% αύξηση των ενεργών εγκαταστάσεων της εφαρμογής Prosvasis Go, ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία τρία χρόνια έχουν διπλασιαστεί τόσο ο τζίρος της εταιρείας όσο και τα λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία που την εμπιστεύονται για την καθημερινή τους λειτουργία, σε όλη την Ελλάδα.

Τεύχος 4

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ