Skip to main content
1 February 2024 07:44

Η Profile Software παρουσίασε τη λύση RegiStar

Η Profile Software παρουσιάζει το RegiStar, μια νέα λύση που βασίζεται σε μια πλατφόρμα αρθρωτής αρχιτεκτονικής και θεωρείται κορυφαία επιλογή για εισηγμένες και µεγάλες πολυµετοχικές ιδιωτικές εταιρείες µε ονοµαστικές μετοχές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το RegiStar είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την πλήρη παρακολούθηση και διαχείριση του μητρώου μετόχων. Όλες οι εταιρείες που έχουν εκδώσει ονομαστικές μετοχές μπορούν, πλέον, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες επενδυτικών σχέσεων με μια ισχυρή και κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα. Το σύστημα παρέχει φιλικό προς τον χρήστη interface, άμεση διαχείριση δεδομένων, πληθώρα εργαλείων και εύκολη προσαρμογή και εξατομίκευση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας.

Το RegiStar δημιουργήθηκε αξιοποιώντας όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές για την παροχή σύγχρονων εργαλείων στους Υπεύθυνους Επενδυτικών Σχέσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, εισηγμένων ή πολυμετοχικών μη εισηγμένων εταιρειών. Μεταξύ άλλων, η λύση είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε cloud υποδομές, υποστηρίζοντας όλες τις γλώσσες (πολυγλωσσική), ενώ αξιοποιεί πλήρως το σύστημα δικαιωμάτων των Windows (LDAP). Επιπλέον, ενσωματώνει συστήματα αυτοματισμού (π.χ. αυτόματη φόρτωση αρχείων συναλλαγών) και μηχανική μάθηση (machine learning), προσφέροντας εργονομία σε χρήση, ταχύτητα στην εργασία και ποιότητα στην παραγόμενη πληροφορία. Η λύση εμπλουτίζεται από σύστημα υποστήριξης Γενικών Συνελεύσεων και εταιρικών πράξεων, καθώς και από σύστημα αποτίμησης (σε νομισματικές μονάδες) για τις συναλλαγές τόσο σε ατομικό επίπεδο μετόχων όσο και συγκεντρωτικά σε δυναμικές ομάδες μετόχων.

Η λύση είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε browser (Chrome, Edge, Opera, Safari) και μπορεί να φιλοξενηθεί σε οποιοδήποτε πάροχο cloud, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure ή/και on-premises.

Τεύχος 439

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ