Skip to main content
19 October 2022 06:44

Η PCS ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο για την Alpha

Η PCS, εταιρεία παροχής λογισμικού για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, μέλος του ομίλου EPSILON NET, ολοκλήρωσε επιτυχώς το μηχανογραφικό έργο μετάβασης των back office λειτουργιών της Alpha Asset Management Α.Ε.∆.Α.Κ. στη βραβευμένη πλατφόρμα PCS Wealth Management.

Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια του μηχανογραφικού συστήματος της PCS για την καθημερινή διαχείριση και αποτίμηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, τη μεταφορά ιστορικών δεδομένων και των ενεργών θέσεων 21 Αμοιβαίων Κεφαλαίων και των αντιστοίχων αυτών classes, τον πλήρη αυτοματισμό της λογιστικής παρακολούθησης αυτών, καθώς και ένα σύνολο υπηρεσιών εγκαταστάσεων, παραμετροποίησης και υποστήριξης. Με τη λύση αυτή της PCS, η Alpha Asset Management Α.Ε.∆.Α.Κ. βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο τις back-office λειτουργίες της, ενώ παράλληλα ενισχύει τις υπηρεσίες της αξιοποιώντας την πλούσια λειτουργικότητα που προσφέρει η πλατφόρμα της PCS.

Η λύση PCS Wealth Management βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες, ενσωματώνει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργικές προσδοκίες ικανοποιώντας κανονιστικές απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον λειτουργικό κίνδυνο και το κόστος αυτοματοποιώντας χρονοβόρες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες.

Τεύχος 154

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ