Skip to main content
22 February 2022 07:50

Η Microsoft πραγματοποιεί προσλήψεις παγκοσμίως

Αυτή τη στιγμή, η Microsoft απασχολεί σχεδόν 190.000 υπαλλήλους και, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή της, επιθυμεί να προσφέρει περισσότερες από 6.600 νέες θέσεις εργασίας σε ΗΠΑ, και τουλάχιστον 12.000 θέσεις στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι κλάδοι και ορισμένες ειδικότητες για τις οποίες η Microsoft προσφέρει μισθούς που ξεπερνούν τα 100.000 δολάρια είναι:

  • Μηχανικοί λογισμικού (Βασικός μισθός: 185.000 δολάρια)

Οι μηχανικοί λογισμικού της Microsoft, και κυρίως, όσοι ασχολούνται με το cloud Azure, είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους εργαζομένους της εταιρείας.

  • Τμήμα διαχείρισης προγραμμάτων (Βασικός μισθός: 220.632 δολάρια)

Οι διαχειριστές προγραμμάτων ή οι PM της Microsoft αναλαμβάνουν έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην εταιρεία.

  • Εφοδιαστική αλυσίδα (Βασικός μισθός: 221.000 δολάρια)

Εργαζόμενοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο διασφαλίζουν ότι το υλικό και τα κέντρα δεδομένων που υποστηρίζουν τα προϊόντα της Microsoft μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση των πελατών.

  • Τμήμα δεδομένων και έρευνας (Βασικός μισθός: 164.500 δολάρια)

Στο τμήμα αυτό απασχολούνται επιστήμονες δεδομένων που εξάγουν πληροφορίες από δεδομένα, μηχανικούς δεδομένων που δημιουργούν πλατφόρμες δεδομένων, επιστήμονες μηχανικής μάθησης που αναπτύσσουν υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης και διαχειριστές προγραμμάτων που επιβλέπουν τη διαδικασία σχεδιασμού.

  • Τέχνες και Σχέδιο (Βασικός μισθός: Από 124.000 έως και 175.000 δολάρια)

Οι επαγγελματίες τέχνης και σχεδιασμού στη Microsoft μπορούν να εργαστούν σε οποιονδήποτε τομέα. Οι σχεδιαστές διεπαφής χρήστη και εμπειρίας χρήστη για παράδειγμα, εστιάζουν συνήθως στη χρηστικότητα, την εμφάνιση και την αισθητική των ιστοσελίδων και των εφαρμογών.

  • Πωλήσεις (Βασικός μισθός: 162.500 δολάρια)

Οι εργαζόμενοι στο τμήμα πωλήσεων της Microsoft βρίσκονται πίσω από πολλές από τις βασικές επιχειρηματικές της μονάδες. Μεταξύ αυτών, η Azure, το λογισμικό Microsoft 365 και τα προϊόντα μικτής πραγματικότητας.

Τεύχος 16

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ