Skip to main content
4 September 2023 06:43

Η M-STAT στην ECDM EXPO  

Η M-STAT ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην ECDM EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό marketing στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Η έκθεση αυτή αναμένεται να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εταιρεία, ώστε να παρουσιάσουμε τα τελευταία επιτεύγματα και τις καινοτομίες της στον τομέα του Mobile Business. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα του Mobile Business, οι υπηρεσίες της M-STAT καλύπτουν όλο το φάσμα των mobile υπηρεσιών με έμφαση στην ανταλλαγή επιχειρηματικών μηνυμάτων και στις εφαρμογές για κινητά. Η παροχή υπηρεσιών για ένα ευρύ φάσμα καναλιών επικοινωνίας, όπως SMS, Viber, Push notifications, e-mail και άλλα, διευκολύνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνομιλίας σε όλα τα κανάλια. Παράλληλα, η εταιρεία αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, μονόδρομη και αμφίδρομη, όπως το RCS και τα Chatbots. 

Η M-STAT προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το περίπτερό της που θα βρίσκεται στην Αίθουσα B, στο STAND B6 της ECDM EXPO. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της εταιρείας και να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες της. 

Τεύχος 341

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ