Skip to main content
31 August 2022 06:55

Η LG G2 OLED evo Gallery Edition 97 ιντσών έρχεται στην αγορά

H μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου, η LG OLED evo Gallery Edition, μοντέλο 97G2, θα είναι σύντομα διαθέσιμη για αγορά στις παγκόσμιες αγορές.

Τα αυτοφωτιζόμενα pixel της OLED μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα για να αναπαράγουν τέλεια μαύρα χρώματα, καταπληκτικά φυσικά χρώματα και άπειρη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED επιτρέπει τη δημιουργία πρωτοφανών μορφών, όπως εύκαμπτες τηλεοράσεις και τηλεοράσεις με δυνατότητα περιστροφής.

Διαθέτει την τεχνολογία OLED evo της εταιρείας, επεξεργαστή α9 Gen5 AI και προηγμένους αλγόριθμους εικόνας για να προσφέρει ζωντανές εικόνες και μια πραγματικά καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Το μοντέλο της σειράς G2 97 ιντσών ενσωματώνει επίσης τη σχεδίαση Gallery flush-to-the-wall της LG, προσφέροντας μια απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα αναδείξει αμέσως την πολυτελή οικιακή κινηματογραφική αίθουσα.

Οι επισκέπτες της IFA 2022 (2-6 Σεπτεμβρίου) θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επικείμενη αυτή κορυφαία τηλεόραση, στο περίπτερο της LG Electronics στο Hall 18, Messe Berlin.

Τεύχος 119

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ