Skip to main content
7 April 2023 06:54

Η LG Business Solutions χορηγός στο «Energy Efficiency in Buildings»

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως χορηγός στο 11ο ετήσιο συνέδριο Energy Efficiency in Buildings, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στην OTEAcademy. Το συνέδριο είχε ως θέμα την «Προώθηση των Έξυπνων και Αειφόρων Κτιρίων για την Aύξηση Aπόδοσης Eπένδυσης και Kοινωνικού Aντίκτυπου».

Έχοντας δυναμική παρουσία στο συνέδριο, η LG Business Solution παρουσίασε τη γκάμα των προηγμένων λύσεων κλιματισμού και θέρμανσης, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικές. Συγκεκριμένα, ο κος Χρήστος Γκέκας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, AE Academy Asst. Manager της LG Electronics, παρουσίασε τις λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης της εταιρείας στην ενότητα «Καλές πρακτικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές», τονίζοντας την ευελιξία και την υψηλή αποδοτικότητα που διασφαλίζουν τα προϊόντα της LG.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Energy Efficiency in Buildings Conference εισήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα η τεχνολογία διαχείρισης ακινήτων PROPTECH/CONTECH για την ενεργειακή αποδοτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και αειφόρου κατασκευής και λειτουργίας κτιρίων, καθιστώντας την εκδήλωση πρωτοποριακή.

Τεύχος 264

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ