Skip to main content
29 March 2024 07:55

Η LG παρουσίασε όλες τις τελευταίες λύσεις για το σπίτι

Με θέμα Αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας με την LG, η LG, σε συνεργασία με την Jingdong, παρουσίασε έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής για το σπίτι και το γραφείο, χάρη στις καινοτόμες συσκευές της. Η έκθεση περιλάμβανε τη ζώνη LG x JD Alliance, τη ζώνη LG Innovation Tech, τη ζώνη Upgrade Your Lifestyle, καθώς και τα LG ThinQ™ Home, MoodUP™ Bridge, Air Solution Lounge και τη ζώνη Laundry Solution & Trendy Kitchen.

Η ζώνη LG x JD Allianc ανέδειξε τις πρωτοποριακές συσκευές που θα είναι διαθέσιμες στο JD, μαζί με τις προηγμένες τεχνολογίες που έφεραν την LG στις κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια αγορά οικιακών συσκευών. Την πρώτη ημέρα της έκθεσης AWE, η LG και η JD συνεργάστηκαν σε μια σειρά από ζωντανές μεταδόσεις παρουσιάζοντας οικιακές λύσεις, όπως τα τελευταία WashTower™, LG Styler™, InstaView™ ψυγεία, κλιματιστικά, τηλεοράσεις OLED 77 και 83 ιντσών.

Μεταβαίνοντας στο Seamless Air Solution Lounge, οι επισκέπτες μπόρεσαν να γνωρίσουν την πλήρη γκάμα συσκευών καθαρισμού αέρα LG, συμπεριλαμβανομένων των PuriCare AeroTower™, AeroFurniture και LG PuriCare Objet Collection HydroTower. Οι συσκευές καθαρισμού αέρα είναι κατάλληλες για επαγγελματικούς χώρους, ιδίως όπου οι εργαζόμενοι περνούν τις περισσότερες ώρες τους μαζί με τους συναδέλφους τους.

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να συνεχίσουν την περιήγησή τους στο περίπτερο της εταιρείας στη ζώνη LG Objet Collection™, η οποία παρουσίαζε τη μοναδική και συναρπαστική αισθητική της σειράς LG Objet Collection.

ΤΕΥΧΟΣ 478

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ