Skip to main content
18 February 2022 07:47

Η Lamda Hellix μεγαλώνει την ομάδα της

Η Lamda Helix ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της, ανοίγοντας τρεις νέες θέσεις εργασίας:

Senior ICT Engineer: Στις αρμοδιότητες περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παράδοση συστημάτων ή/και δικτύων ΤΠΕ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για την υποστήριξη της υλοποίησης των στρατηγικών στόχων των πελατών. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη και βοήθεια για τον σχεδιασμό και τη δοκιμή προϊόντων ή/και συστημάτων, για τη βελτίωση της ποιότητας, τη μείωση του λειτουργικού κινδύνου και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα συμφωνημένα πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές, αλλά και να καθοδηγούν και να βοηθούν τους Junior Engineers. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκρίνονται άμεσα στα διάφορα αιτήματα. Για περισσότερες πληροφορίες για τη θέση αυτή και για να κάνετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

ICT Business Development Manager: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 7 χρόνια εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο των ΤΠΕ και κατά προτίμηση μεταπτυχιακό σε Computer Science. Θα κληθούν να κατανοήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης και να βοηθήσουν στη σύναψη νέων συνεργασιών και στην προσέλκυση νέων πελατών. Θα πρέπει να έχουν κάποια εμπειρία στις πωλήσεις σε θέματα κυβερνοασφάλειας, υποδομών, λογισμικού, cloud, τηλεφωνίας, κ.ά., ώστε να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες για τη θέση αυτή και για να κάνετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

Chief Accountant: Ο νέος Chief Accountant που θα επιλεγεί θα αποτελεί το βασικό σημείο επαφής για όλες τις λογιστικές διαδικασίες. Θα πρέπει να είναι σε θέση να συντάσσει οικονομικές καταστάσεις με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, να προετοιμάζει και να υποβάλει όλες τις εθνικές φορολογικές εκθέσεις, να επιβλέπει τα λογιστικά έγγραφα που εκτελούνται από την Ομάδα Λογιστικής και να φροντίζει για τη συμμόρφωση με όλη τη σχετική τοπική νομοθεσία και τις οδηγίες λογιστικής και ελέγχου του εσωτερικού ομίλου. Επιπλέον, θα πρέπει να υπολογίζει και να δημοσιεύει όλες τις φορολογικές εγγραφές και να συντονίζει τον ετήσιο υποχρεωτικό έλεγχο και τον έλεγχο του φορολογικού πιστοποιητικού. Για περισσότερες πληροφορίες για τη θέση αυτή και για να κάνετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 14

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ