Skip to main content
4 April 2024 06:43

Η KPMG συμμετέχει στο SAP® PartnerEdge

Η ΚPMG στην Ελλάδα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα SAP® PartnerEdge®, που συνδυάζει την εξειδικευμένη επιχειρηματική προσέγγιση της KPMG με τη δυναμική της κορυφαίας τεχνολογίας της SAP, για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους με σκοπό να γίνουν επιχειρήσεις «έτοιμες για το μέλλον».

Καθώς οι οργανισμοί προσπαθούν να μετασχηματιστούν και η ζήτηση για τεχνολογικές λύσεις με δυνατότητα cloud αυξάνεται σταθερά, η KPMG στην Ελλάδα παρέχει επιχειρηματικές και τεχνολογικές λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την επιτυχία των οργανισμών. Η σουίτα λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG παρέχει πρόσβαση σε κορυφαία λειτουργικά μοντέλα, προδιαμορφωμένα στο περιβάλλον SAP, με την εφαρμογή κορυφαίων πρακτικών υπό την καθοδήγηση των συμβούλων της. Οι επαγγελματίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες να επιταχύνουν τον επιχειρηματικό τους μετασχηματισμό, να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και να ενισχύσουν τη διαφάνεια στο ESG, για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να γίνουν ευέλικτες, ανθεκτικές, αξιοποιώντας τα δεδομένα τους.

Το πρόγραμμα SAP PartnerEdge επιτρέπει στα μέλη του να αξιοποιήσουν τη δύναμη του οικοσυστήματος SAP και να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ενεργοποίησης και υποστήριξης για τη διευκόλυνση της ποιότητας δημιουργίας, ανατρεπτικών εφαρμογών που επικεντρώνονται γρήγορα και οικονομικά σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες.

ΤΕΥΧΟΣ 482

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ