Skip to main content
15 April 2024 06:46

Η KPMG ενισχύει την πλατφόρμα Digital Gateway for Tax

Η KPMG ενίσχυσε περαιτέρω τις δυνατότητες της πλατφόρμας Digital Gateway for Tax χάρη στην ενσωμάτωση του ανεξάρτητου στοιχείου της Generative AI για άμεση επικοινωνία με τα δεδομένα, επιτρέποντας την εξαγωγή ισχυρών συμπερασμάτων και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Το πρωτοποριακό αυτό λογισμικό (Software as a Service – SaaS) έχει σχεδιαστεί ως μια ολοκληρωμένη λύση για όλα τα μέλη των φορολογικών τμημάτων σε οργανισμούς που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στον φορολογικό ψηφιακό μετασχηματισμό, με την ενσωμάτωση της Generative AI να αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στη φορολογική τεχνολογία.

Η πραγματική δύναμη της πλατφόρμας KPMG Digital Gateway for Tax έγκειται στο περιεχόμενο, αλλά και στη διαφάνεια που παρέχει σχετικά με τις δυνατότητες εμπλουτισμού των δεδομένων. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να χρησιμοποιούν το Digital Gateway ως τον κεντρικό κόμβο γνώσης τους, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα της εταιρείας μέσω της ενοποιημένης πλατφόρμας genAI. Χρησιμοποιείται η προσέγγιση RAG (Retrieval Augmented Generation) για τον απρόσκοπτο εμπλουτισμό των μοντέλων με πρόσθετο περιεχόμενο, που διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που αξιοποιούνται για την παραγωγή των απαντήσεων είναι επίκαιρες και ακριβείς. Η αποκλειστική αυτή λύση της KPMG παρέχει λεπτομερείς περιγραφές των τρόπων με τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί απαντήσεις και μεγαλύτερη διαφάνεια σχετικά με τις ενέργειες και τα βήματα που πραγματοποιεί στο παρασκήνιο. Ταυτόχρονα, παρατίθεται λεπτομερώς το σκεπτικό πίσω από την εργασία που παραδίδεται και περιλαμβάνονται παραπομπές για ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαδικασία, ενώ η εστίαση μετατοπίζεται στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στο πλαίσιο της καινοτομίας, παγιώνοντας την ηγετική θέση της KPMG στον κλάδο.

Η πλατφόρμα KPMG Digital Gateway Tax διαθέτει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις σύνθετες ανάγκες των σύγχρονων φορολογικών τμημάτων, όπως:

Δυνατότητα μεταφόρτωσης προσωπικών εγγράφων: Δίνει στους χρήστες την ευελιξία να ανεβάζουν άμεσα έγγραφα για ανάλυση από την genAI, απλοποιώντας τη διαδικασία φορολογικής τεκμηρίωσης.

Εξαγωγή δεδομένων από την : Επιτρέπει την απρόσκοπτη εξαγωγή δεδομένων που δημιουργούνται από την AI απευθείας σε e-mail και σε διαφάνειες PowerPoint, αλλά και αποκλειστική δυνατότητα για τους premium χρήστες να χρησιμοποιούν πρότυπα εξατομικευμένα με την επωνυμία τους.

Καινοτόμοι εικονικοί βοηθοί: Παρέχει εικονικούς βοηθούς, τόσο προδιαμορφωμένους, όσο και με δυνατότητα εξατομίκευσης, για μια σειρά εργασιών, από έρευνα των κανονισμών έως εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαλεία, αναδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα της πλατφόρμας σε διάφορες φορολογικές λειτουργίες.

ΤΕΥΧΟΣ 489

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ