Skip to main content
4 April 2023 06:44

Η ipexpert πιστοποιήθηκε ως SMB VIP Partner της Microsoft

H ipexpert, πάροχος τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πιστοποίησή της ως SMB VIP Partner της Microsoft.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ipexpert έχει τη χαρά να βρίσκεται ανάμεσα στους 8 πιο διακεκριμένους SMB VIP Partners της Microsoft για την Ελλάδα.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ipexpert,Τρύφωνας Αμέρ, ανέφερε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για την ipexpert, καθώς αποδεικνύει τη σημαντική θέση που κατέχει και διαδραματίζει η εταιρεία στην ελληνική αγορά της τεχνολογίας, η οποία πηγάζει από την αφοσίωσή μας στην παροχή των καλύτερων λύσεων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι ΜμΕ αποτελούν στην Ελλάδα το 99% του συνόλου των εταιρειών, το 66% της αξίας της ελληνικής οικονομίας και καταλαμβάνουν το 82% της αγοράς εργασίας. Ως SMB VIP Partners της Microsoft δεσμευόμαστε να εξοπλίσουμε τις ΜμΕ με στόχο την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξή τους. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται άλλωστε στο επίκεντρο της επιτυχίας της ipexpert».

Τεύχος 261

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ