Skip to main content
10 May 2023 06:47

Η Impact παρουσιάζει το B2G EINVOICING

Η Impact, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE και πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και EDI, παρουσιάζει το B2G EINVOICING, την ολοκληρωμένη υπηρεσία που διασφαλίζει την πλήρη συμμόρφωση των επιχειρήσεων, αναφορικά με την υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων για οποιαδήποτε συναλλαγή με το Δημόσιο.

Ως πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα, η εταιρεία δημιούργησε τη νέα υπηρεσία, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης και ασφαλούς διαβίβασης τιμολογίων προς το Δημόσιο, με αξιοπιστία και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη για τον προμηθευτή.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της εταιρείας, με τη χρήση της υπηρεσίας B2G EINVOICING της Impact, επιτυγχάνεται η άμεση ηλεκτρονική διαβίβαση του παραστατικού, που ελαχιστοποιεί την πιθανότητα σφάλματος και μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για την ανεύρεσή του σε δεύτερο χρόνο. Αντίστοιχα, η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών μειώνει τον χρόνο και το κόστος προετοιμασίας και αποστολής παραστατικών σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα, ενώ η ηλεκτρονική παραλαβή από το Δημόσιο βοηθά στην άμεση και χωρίς σφάλματα επεξεργασία και πληρωμή του, χωρίς την ανάγκη για επαναποστολή λόγω πιθανής απώλειας. Ακόμη, η χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων προσφέρει πολλαπλά φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ο προμηθευτής έχει άμεση ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση επεξεργασίας των παραστατικών του από την πλευρά της αναθέτουσας αρχής, με απώτερο στόχο την αποφυγή καθυστερήσεων και την ταχύτερη εκκαθάριση και συμφωνία του υπολοίπου. Η όλη διαδικασία συμβάλλει, επίσης, στην ενίσχυση του θετικού κοινωνικού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων, μέσω της μείωσης της κατανάλωσης χαρτιού και της υιοθέτησης υπεύθυνων πρακτικών.

Τεύχος 281

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ