Skip to main content
5 December 2023 07:43

Η i-DOCS διασφαλίζει την επιχειρησιακή της συνέχεια με πιστοποίηση ISO 22301:2019

Η i-DOCS, κορυφαίος πάροχος λογισμικού Customer Communication Management (CCM) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι πληροί τις απαιτήσεις για τη δημιουργία, εφαρμογή, διατήρηση και συνεχή βελτίωση ενός ισχυρού εταιρικού Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, βάσει του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 22301:2019.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση υπογραμμίζει τη δέσμευση της i-DOCS να διασφαλίζει την ανθεκτικότητα των λειτουργιών και των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, ειδικά ενόψει απρόβλεπτων καταστάσεων. Τα κύρια σημεία της διαδικασίας πιστοποίησης ISO 22301:2019 του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας της i-DOCS περιλαμβάνουν αυστηρή αξιολόγηση κινδύνου, ολοκληρωμένη ανάλυση επιχειρηματικών επιπτώσεων και ανάπτυξη ισχυρών σχεδίων επιχειρησιακής συνέχειας. Η πιστοποίηση αναγνωρίζει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών της i-DOCS για αδιάλειπτη λειτουργία απέναντι σε πολλαπλά σενάρια κινδύνων.

«Η επίτευξη της τέταρτης πιστοποίησής μας σε μόλις δυόμιση χρόνια αποτελεί ένα ορόσημο που αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και την εργατικότητα ολόκληρης της ομάδας i-DOCS. Η διασφάλιση του ISO 22301:2019 – ως λογική συνέχεια των ISO 9001:2015, ISO27001:2013 και ISO37001:2016 – όχι μόνο επικυρώνει την ετοιμότητά μας για έκτακτες καταστάσεις, αλλά αναδεικνύει περαιτέρω την προσήλωσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το επίτευγμα και παραμένουμε σταθεροί στην εφαρμογή των παραπάνω προτύπων σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας», δήλωσε ο κος Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, Γενικός Διευθυντής της i-DOCS και μέλος ΔΣ της IDEAL ELECTRONICS S.A.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ