Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Νοεμβρίου 2022 06:43

Η HelpSystems αλλάζει όνομα

Η HelpSystems άλλαξε την ονομασία της σε Fortra™, ένα όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια και την άμυνα. Αυτή η εξέλιξη, αντανακλά την ανανεωμένη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή βοήθειας στους πελάτες για να καταπολεμήσουν την περιπλοκότητα της κυβερνοασφάλειας στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον που βρίσκεται υπό πολιορκία. Με μία ισχυρότερη γραμμή άμυνας από έναν μόνο πάροχο, οργανισμοί και εταιρείες από όλους τους βιομηχανικούς κλάδους μπορούν να προσβλέπουν στην Fortra για να αυξήσουν την ωριμότητα της ασφάλειάς τους και παράλληλα να μειώσουν τα βάρη και τις τριβές στην καθημερινή παραγωγικότητα.

«Η βιομηχανία της κυβερνοασφάλειας υπόκειται σε διαρκείς αλλαγές και εξελισσόμαστε μαζί της», δήλωσε η Kate Bolseth, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fortra. «Αυτή είναι μια κομβικής σημασίας, συναρπαστική στιγμή για εμάς, καθώς καθορίζουμε μια νέα, τολμηρή πορεία προς τα εμπρός, που πρόκειται να φέρει θετικές αλλαγές στον κλάδο και στους πελάτες μας. Όλοι στη Fortra, συνασπίζονται πίσω από αυτό το κίνημα για να αντιμετωπίσουν φαινομενικά μη διαχειρίσιμες προκλήσεις στην ασφάλεια και να μετριάσουν την ασίγαστη και διαρκή ανησυχία που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους πελάτες μας. Ως Fortra, θέλουμε οι πελάτες μας, να μας θεωρούν σύμμαχό τους στον κυβερνοχώρο, μαζί τους σε κάθε βήμα», ολοκλήρωσε η κ. Bolseth.

Τα τελευταία χρόνια, η Fortra έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, απασχολώντας περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους στα γραφεία που διατηρεί σε 18 χώρες, ενώ έχει περισσότερους από 30.000 πελάτες παγκοσμίως. Ως μέρος αυτής της εξέλιξης, η εταιρεία έστρεψε την προσοχή της στην κυβερνοασφάλεια και στον αυτοματισμό, δημιουργώντας ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο στην κατηγορία, με δυνατότητες κλειδιά στην ασφάλεια δεδομένων, στην προστασία της υποδομής και στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφάλειας. Ανάμεσα σε αυτές τις εξαγορές περιλαμβάνονται οι Alert Logic, Digital Guardian, Cobalt Strike, Tripwire, Digital Defense, Terranova Security, Agari, PhishLabs, Core Security, GoAnywhere, Titus και άλλους γνωστούς παρόχους λογισμικού και υπηρεσιών.

Αυτή η τόσο πλούσια συλλογή αποδεδειγμένων λύσεων, επέτρεψε τη δημιουργία ενός εκπληκτικού συνόλου από εξειδικευμένους αναλυτές και εμπειρογνώμονες και έχει επιτρέψει καινοτόμες ενσωματώσεις για να βοηθήσουν τους πελάτες της εταιρείας να ανταποκριθούν στις σημερινές προκλήσεις με νέους, βελτιστοποιημένους τρόπους. Αυτές οι ενσωματώσεις αξιοποιούν πληροφορίες για πρωτοεμφανιζόμενες ή αναδυόμενες απειλές (emerging threat intelligence) για ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία έναντι των ταχέως εξελισσόμενων κυβερνοαπειλών. Μάλιστα, η ομάδα ερευνών και πληροφοριών για απειλές της Fortra που αριθμεί 350 άτομα ενημερώνεται για τις αναδυόμενες ή πρωτοεμφανιζόμενες απειλές όχι μόνο για να καθοδηγήσει τους πελάτες στις αμυντικές τους επιχειρήσεις, αλλά και για να εμπλουτίσει το λογισμικό και τις υπηρεσίες της με κρίσιμης σημασίας πληροφορίες.

«Είμαστε περήφανοι για τον ρόλο μας ως ένας αξιόπιστος ηγέτης στον κλάδο και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την ίδια υποστήριξη και το καλύτερο στην κατηγορία χαρτοφυλάκιο λύσεων που αναμένουν από εμάς, κάνοντας την κυβερνοασφάλεια ισχυρότερη και απλούστερη από ποτέ» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fortra, Kate Bolseth.

Η NSS είναι ο διανομέας των υπηρεσιών της HelpSystems – πλέον Fortra – για την ελληνική αγορά.

Τεύχος 166

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ