Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 November 2022 07:45

Η Fastlane Consulting ήρθε στην Ελλάδα

Η Fastlane Consulting, που είναι από τις πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα της εκπαίδευσης στον κόσμο, με παρουσία σε 91 χώρες και δραστηριοποίηση και σε υπηρεσίες experts for hire, cloud migration και cyber security ήρθε στην Ελλάδα!

Η Fastlane συνεργάζεται με περισσότερους από 50 vendors στον κόσμο, όπως η Microsoft, η Google, η Amazon, η Cisco, η Oracle, η VMWare, η Red Hat, η NetΑpp, η Palo Alto, η Checkpoint, η Fortinet, η ΙΒΜ, η Splun, κ.ά., έχοντας πάνω από 4.000 εξειδικευμένους μηχανικούς.

Στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης, strategic consulting, penetration testing, Active Directory security assessments, digital forensics, risk & compliance management, secure coding, αλλά και υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας χρηστών και έχει μεγάλη εμπειρία και σε έργα ΙοΤ και Industrial Control Systems.

Αντίστοιχα έργα έχει υλοποιήσει η Fastlane σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες στις Intel, Bell, Italtel, T-Systems, Verizon, General Electric, Volkswagen, Lufthansa, Telecom Italia, ABB, Dimension Data, Ingram Micro, KPN, Deutsche Bank και άλλες.

Τεύχος 166

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ