Skip to main content
27 March 2024 07:47

Η ERGO στηρίζει τα ακριτικά νησιά

Η ERGO Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό κλάδο, υλοποιεί έμπρακτα τη δέσμευσή της για την ενίσχυση της νέας γενιάς, στηρίζοντας ενεργά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Θάλασσες Αριστείας» (ExcellenSeas) και το όραμα για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα «Θάλασσες Αριστείας» ExcellenSeas ξεκίνησε από μια πρωτοβουλία της κολυμβητικής ομάδας ανοιχτής θάλασσας Pastra Cretonaxiosa, η οποία έθεσε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση χρηματικών πόρων για την παροχή οικονομικής στήριξης με τη μορφή υποτροφίας για φοιτητές από τα ακριτικά νησιά, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. H ERGO, αναγνωρίζοντας την αξία αυτού του προγράμματος και αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, αποφάσισε να το στηρίξει μέσω δωρεάς.

Η υποτροφία ExcellenSeas, που προσφέρει η ERGO, περιλαμβάνει οικονομική στήριξη, mentoring και δυνατότητα πρακτικής άσκησης, με στόχο την ενίσχυση των ακαδημαϊκών σπουδών της φοιτήτριας και την ομαλή μετάβασή της στην αγορά εργασίας.

Ο κος. Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, παραλαμβάνοντας το βραβείο, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε τις Θάλασσες Αριστείας και συμβάλλουμε στην υλοποίηση του σημαντικού τους έργου. Η υποστήριξη της αριστείας και η παροχή ίσων ευκαιριών στους νέους ανθρώπους αποτελεί καίριο κομμάτι της κοινωνικής μας ευθύνης».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ