Skip to main content
2 June 2022 08:58

Η Digimark διακρίνεται για τη λύση ERP στον κλάδο Automotive

Με Bronze Award διακρίθηκε η Digimark για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Cloud Automotive ERP Solution, το οποίο παρέλαβε η κα Στεφανία Παπαντωνίου, CMO της Digimark. Πρόκειται για έργο Custom λύσης Cloud ERP, βασισμένης στο λογισμικό της Soft1 για εταιρεία που διαχειρίζεται μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με πανευρωπαϊκή εμβέλεια.

Τα τελευταία χρόνια, η εξειδικευμένη ομάδα Business Software της Digimark, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, αλλά και για κάθετες αγορές.

Η εγκατάσταση έγινε στο Cloud (Microsoft Azure) για να μπορούν οι χρήστες να εργάζονται αποτελεσματικά με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό, απαιτήσεις συγχρονισμού δεδομένων και τεχνικές πολυπλοκότητες μειώνοντας έτσι τα κόστη της επιχείρησης από πολλές χώρες. Η λύση παρέχει Web & Mobile εφαρμογές, καθώς και το Digi Car Module 3 για Διαχείριση Συνεργείου της Digimark, που δίνουν στα στελέχη τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται άμεσα σε ανάγκες πελατών, να εκμεταλλεύονται πληροφορίες για πιο γρήγορες και σωστές αποφάσεις και να ολοκληρώνουν εύκολα τις καθημερινές τους εργασίες.

Τεύχος 78

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ