Skip to main content
18 July 2023 06:51

Η CPI αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό των σύγχρονων επιχειρήσεων

Την περίοδο της πανδημίας οι επιχειρήσεις στηρίχθηκαν στην τεχνολογία και στο υβριδικό μοντέλο εργασίας και αντεπεξήλθαν στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις που παρουσιάστηκαν. Προσαρμόστηκαν ταχύτατα στη νέα κανονικότητα και πλέον αναζητούν λύσεις τεχνολογίας που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Ανάμεσα σε αυτές, σημαντική ευκαιρία για αναδιοργάνωση παρουσιάζει ο τομέας της εκτύπωσης, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετές εξελίξεις.

Η επιλογή της ιδανικής λύσης εκτύπωσης εξαρτάται από τις εκτυπωτικές ανάγκες της επιχείρησης με απώτερο στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Οι λύσεις Managed Print Services έρχονται να καλύψουν τα παραπάνω και να διευκολύνουν τη διαχείριση των εκτυπωτικών συσκευών του εργασιακού χώρου.

H CPI, με σταθερά αναπτυσσόμενη παρουσία στο χώρο της εκτύπωσης από το 1990 και ως επίσημος διανομέας των κορυφαίων κατασκευαστών ΟΚΙ, Sharp και Toshiba, προσφέρει λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως του εκτυπωτικού τους όγκου.

Οι λύσεις διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS) από τη CPI συμβάλλουν στη μείωση του κόστους εκτύπωσης και αντιγραφής, δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης και παρακολούθησης της χρήσης μέσω αναφορών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα δεδομένα της επιχείρησης παραμένουν ασφαλή. H CPI μπορεί να σχεδιάσει τη λύση που ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης, προτείνοντας τον κατάλληλο εκτυπωτικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με εξειδικευμένες εφαρμογές Fleet Management (ECI Printanista) και Print Management Papercut, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης.

Ως επίσημος διανομέας της εφαρμογής ECI Printanista (Fleet Management), παρέχουμε μια εύχρηστη, ασφαλή Cloud υπηρεσία για συλλογή, αποθήκευση και ανάλυση των δεδομένων εκτύπωσης. Με το Printanista είναι εφικτή η απομακρυσμένη διαχείριση του συνόλου του ήδη εγκατεστημένου εκτυπωτικού εξοπλισμού, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Δίνουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των συμβολαίων με συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού, με παράλληλη δυνατότητα ενημέρωσης τόσο για την έγκαιρη αναπλήρωση αναλωσίμων, την προληπτική συντήρηση των συσκευών μέσω των αυτόματων ειδοποιήσεων για τυχόν βλάβες, όσο και με έκδοση αναλυτικών αναφορών χρήσης.

Στο πλαίσιο της κεντρικής διαχείρισης εκτύπωσης (Print Management), η CPI προσφέρει τη λύση του PaperCut. Είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή, εύχρηστη και προσιτή, που λειτουργεί οn-premises σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες αλλά και ως Cloud υπηρεσία. Με το PaperCut, μπορεί εύκολα ο χρήστης να παρακολουθεί τη χρήση των συσκευών, να διαχειρίζεται και να ελέγχει το κόστος εκτύπωσης εφαρμόζοντας κανόνες και μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ωστόσο, προσφέρει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων κυρίως των επιλογών εκτύπωσης από φορητές συσκευές και χρήση από επισκέπτες. Οι προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας και η εκτύπωση μετά από αυθεντικοποίηση του χρήστη μέσω κωδικού πρόσβασης, κάρτας ή της φορητής του συσκευής, σε οποιοδήποτε πολυλειτουργικό εκτυπωτή του οργανισμού, διασφαλίζουν ότι τα εμπιστευτικά έγγραφα δεν θα μένουν ποτέ ξεχασμένα στον εκτυπωτή.

Για να θεωρηθεί ένα έργο MPS επιτυχημένο και αποτελεσματικό, θα πρέπει να γίνει ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί η νέα πρόταση, να υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη από τον πάροχο και τέλος να γίνει η αξιολόγηση της λύσης, ώστε να προταθούν βελτιωτικές κινήσεις για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και αύξηση της αποδοτικότητας.

Η CPI έχοντας πολυετή εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που χρήζουν βελτιστοποίησης και να διευκολύνει τη μετάβαση σε νέο εξοπλισμό, μεθόδους και διεργασίες, που θα σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε με ασφάλεια και να αποτυπώνετε το κόστος χρήσης του εκτυπωτικού σας εξοπλισμού, εξοικονομώντας χρήματα για την επιχείρησή σας και αξιοποιώντας αποτελεσματικότερα τους πόρους σας.

CPI, τηλ.: 210-4805800.

Τεύχος 329

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ