Skip to main content
3 April 2024 06:41

Η Cosmote e-Value συμπεριλήφθηκε στις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως

Στη διεθνή λίστα World’s Most Ethical Companies® του Ethisphere Institute συμπεριλαμβάνεται η Cosmote e-Value για το 2024, καθώς αναγνωρίζονται οι επιδόσεις και η δέσμευσή της στην επιχειρηματική ηθική, συμμόρφωση και ακεραιότητα. Η Cosmote EValue αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις πέντε εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center στον κόσμο, που συμπεριλαμβάνονται στη φετινή λίστα του ινστιτούτου. Για το 2024, η λίστα περιλαμβάνει 136 οργανισμούς από 20 χώρες και 44 κλάδους της οικονομίας.

Ο κος Αθανάσιος Στράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote e-Value στην Ελλάδα και της e-Value International στη Ρουμανία, δήλωσε σχετικά: «Στην Cosmote e-Value επικεντρωνόμαστε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, πάντοτε μέσα από καλές πρακτικές ηθικής, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. H συγκεκριμένη διάκριση επιβεβαιώνει την καθημερινή μας προσπάθεια για υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική, μέσα από ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο, το οποίο βελτιώνει το κοινωνικό μας αποτύπωμα και συμβάλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους».

«Είμαστε περήφανοι που η Cosmote e-Value με τις επιδόσεις και πρακτικές ηθικής και κανονιστικής συμμόρφωσης κέρδισε μια θέση στη διεθνή λίστα του Ethisphere Institute», δήλωσε ο κος Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου ΟΤΕ, και συμπλήρωσε ότι «ο Όμιλος ΟΤΕ με τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του δράσης, επιδιώκει να βελτιώνει συνεχώς το αποτύπωμά του για το περιβάλλον την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση μέσα από βέλτιστες πρακτικές».

ΤΕΥΧΟΣ 481

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ