Skip to main content
29 August 2022 06:53

Η Canon ανανεώνει τη σειρά i-SENSYS

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων στη σειρά i-SENSYS: δύο στη σειρά έγχρωμων πολυμηχανημάτων γραφείου MF750, και τον έγχρωμο εκτυπωτή LBP673Cdw. Εξοπλισμένες με νέες τεχνολογίες και με σχεδίαση που διακρίνεται για τις περιορισμένες διαστάσεις της, οι συσκευές αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και περιβάλλοντα μικρών ή οικιακών γραφείων.

Με ταχύτητες εκτύπωσης έως 33 σελίδες ανά λεπτό και ταχύτητες σάρωσης 100 εικόνων ανά λεπτό για τη σειρά MF750, η παραγωγικότητα ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο. Οι συσκευές μπορούν επίσης να χειριστούν μια μεγάλη ποικιλία μέσων, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για όσους εργάζονται καθημερινά με έγγραφα διαφορετικού μεγέθους, όπως αποδείξεις και ετικέτες.

Χάρη στην απλή, βήμα-προς-βήμα ρύθμιση και τη ανανεωμένη διαδικασία σύνδεσης Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν και να χρησιμοποιήσουν άμεσα τις συσκευές τους με σιγουριά χωρίς να απαιτείται προηγούμενη τεχνογνωσία, στοιχείο ιδανικό για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Η εγγενής συνδεσιμότητα στο cloud με υπηρεσίες DropBox, Google Drive και OneDrive απλοποιεί τις καθημερινές επιχειρηματικές εργασίες, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει τη διαχείριση εκτυπώσεων με την υποστήριξη Microsoft Universal Print.

Οι συσκευές διαθέτουν ασφαλή λειτουργία εκτύπωσης με PIN που περιορίζει την πρόσβαση σε ευαίσθητα έγγραφα και επαλήθευση κατά την εκκίνηση, γεγονός που διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει προστατευμένη από κακόβουλες επιθέσεις.

Τα νέα μοντέλα έχουν επίσης μικρότερο μέγεθος και βάρος με στόχο να μειωθεί η κατανάλωση CO2 κατά τη μεταφορά.

Τεύχος 117

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ