Skip to main content
13 July 2023 06:43

Η Armis εξασφαλίζει την τεχνολογία των επιχειρήσεων

Η Armis Security, εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών που παρέχει λύσεις δικτυακής για εταιρείες που βασίζονται στη σύνδεση στο διαδίκτυο και συνεργάτης της SysteCom από τον Μάρτιο του 2022, επισημάνθηκε από την έκθεση GigaOm Radar Report for Operational Technology (OT) Security ως «ηγέτης» στον τομέα τής ασφάλειας επιχειρησιακής τεχνολογίας (OT).

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που διακρινόμαστε από την GigaOm», δήλωσε ο Nadir Izrael, CTO και συνιδρυτής της Armis. «Η ασφάλεια των συστημάτων και δικτύων των βιομηχανικών διαδικασιών, από τις οποίες εξαρτάται η κοινωνία μας, συνιστά ζήτημα ζωτικής σημασίας. Αποστολή της Armis είναι η διασφάλιση της διαθεσιμότητας, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας αυτών των βιομηχανικών συστημάτων, μετριάζοντας τους ενδεχόμενους κινδύνους κυβερνοασφάλειας που δυνητικά μπορούν να οδηγήσουν σε σωρεία προβλημάτων».

«Από όλους τους προμηθευτές που εξετάσαμε, η Armis παρείχε τον ταχύτερο χρόνο απόδοσης και την μέγιστη κάλυψη. Ακόμα, επειδή λειτουργεί στο cloud, η Armis προσφέρει λογισμικά εύκολα στη διαχείριση τους», δήλωσε ο Mike Towers, Chief Security and Trust Officer, Takeda Pharmaceuticals. «Χάρη στην εταιρεία, έχουμε ήδη ανακαλύψει μια σειρά από πιθανούς κινδύνους στον κυβερνοχώρο, τους οποίους δεν θα γνωρίζαμε αν δεν ήταν η Armis», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το report GigaOm Radar Report for Operational Technology (OT) Security η Armis αξιολογείται θετικά στην έκθεση αναφορικά με τα παρακάτω χαρακτηριστικά της:

• Λύση SaaS που εξυπηρετεί μεγάλες επιχειρήσεις και κατασκευαστές.

• Τεχνολογίες AI που αξιοποιούνται στην ανίχνευση απειλών οι οποίες σύμφωνα με την έκθεση κρίνονται «διαφοροποιητικές» και «κρίσιμες».

• Μετρικές αξιολογήσεις του προϊόντος με βάση την επεκτασιμότητα και τη συμμόρφωση.

Επιπλέον, η Armis αναγνωρίστηκε ως ο μοναδικός προμηθευτής OT με πιστοποιήσεις FedRAMP Moderate ATO, ISO 27001, ISO 28018 Best Practices και SOC 2 Type II.

Τεύχος 326

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ