Skip to main content
25 April 2023 06:44

Η Alpha Ltd συνεργάζεται με την Dahua

Η Alpha Ltd, στο πλαίσιο της συνεχούς δημιουργίας νέων συνεργασιών που θα εξασφαλίσουν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων σε επαγγελματίες του κλάδου, ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση των προϊόντων της Dahua στην ελληνική αγορά.

Με έντονη δραστηριοποίηση στον κλάδο ήδη από το 1989, η Alpha Ltd συνδυάζει την τεχνογνωσία των εκπαιδευμένων τεχνικών της με την εισαγωγή τεχνολογικών προϊόντων ασφαλείας υψηλής ποιότητας και αισθητικής, και προσφέρει ό,τι είναι απαραίτητο στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας και συναγερμού.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφορικά με την έναρξη της συνεργασίας, η Alpha Ltd, μεταξύ άλλων, στάθηκε σε μερικές από τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες στις οποίες εξειδικεύεται η Dahua.

Αρχικά, η τεχνολογία Dahua Smart Dual Light χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο για τον ακριβή εντοπισμό στόχων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο φωτισμός υπερύθρων είναι αναμμένος. Όταν η κάμερα εντοπίσει τον στόχο, ένα θερμό φως ανάβει και η κάμερα καταγράφει έγχρωμο βίντεο με όλες τις πληροφορίες των συμβάντων. Όταν ο στόχος βρίσκεται εκτός της επιτηρούμενης περιοχής, το θερμό φως σβήνει και η λειτουργία υπερύθρων ανάβει ξανά, συμβάλλοντας στη μείωση της φωτορύπανσης στην περιοχή.

Κατά δεύτερον, η ενισχυμένη με deep learning αλγόριθμο, τεχνολογία περιμετρικής προστασίας της Dahua, μπορεί να αναγνωρίσει αποτελεσματικά ανθρώπους και οχήματα. Σε περιορισμένα μέρη, όπως τα πεζοδρόμια και τα πάρκινγκ, οι ψευτοσυναγερμοί που προκαλούνται από τυχαία αντικείμενα μειώνονται αισθητά.

Στο site της εταιρείας, μπορείτε να δείτε online τα χαρακτηριστικά και τις τιμές από όλα τα προϊόντα της Dahua.

Τεύχος 271

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ