Skip to main content
8 November 2023 07:59

Η AGON by AOC αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες 4Κ οθόνες

Η AGON by AOC – ένα από τα πρωτοπόρα brand οθονών και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως – παρουσιάζει δύο καινοτόμες οθόνες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την καθημερινή εμπειρία του χρήστη. Οι οθόνες AOC GAMING U27G3X/BK και U32G3X/BK προσφέρουν όλη την άνεση και την τεχνολογία που απαιτούνται για υψηλής ποιότητας εικόνα και επιδόσεις με ευελιξία για ένα ευρύ φάσμα περιπετειών.

Και τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν IPS panel με ανάλυση UHD (3840×2160) για να επιτυγχάνουν ευκρίνεια και καθαρότητα που εντυπωσιάζουν. Με τις νέες τεχνολογίες GPU με AI, η επίτευξη υψηλών ρυθμών καρέ σε ανάλυση 4K γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Τα μοντέλα 4K U27G3X/BK και U32G2X/BK έρχονται στην αγορά τον ιδανικό χρόνο για τους παίκτες που αναζητούν επιπλέον ευκρίνεια σε συνδυασμό με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης.

Η οθόνη 27″ (68,6 cm) U27G3X/BK διαθέτει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 160 Hz, ενώ η οθόνη 31,5″ (80 cm) U32G3X/BK προάγει την εμπειρία παιχνιδιού με μια μεγαλύτερη οθόνη, διατηρώντας παράλληλα τον ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης έως και 1 ms GtG, και οι δύο οθόνες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ανταγωνιστικό gaming. Εξοπλισμένες με δύο HDMI 2.1 και δύο DisplayPort, και τα δύο μοντέλα είναι εξαιρετικά ευέλικτα για τη σύνδεση με τελευταίας γενιάς GPUs και κονσολών. Για να εγγυηθούν άνετο και απολαυστικό gaming, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εργονομικές βάσεις που επιτρέπουν ρύθμιση ύψους, κλίσης, περιστροφής και περιστροφής.

Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο οθόνες UHD, ιδανικές και για περιπέτειες gaming και υψηλότερη παραγωγικότητα στις εργασίες καθημερινά.

U27G3X/BK: Εξαιρετικές επιδόσεις

Με την ανάλυση UHD (3840×2160), η U27G3X/BK προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης μαζί με υποστήριξη HDR10, πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 400. Το πάνελ IPS εξασφαλίζει ακριβή και ζωντανά χρώματα για εργασία και παιχνίδι, ενώ η πολύ υψηλή πυκνότητα εικονοστοιχείων των 163 ppi εξασφαλίζει εντυπωσιακή καθαρότητα και ευκρίνεια. Με ταχύ ρυθμό ανανέωσης160 Hz, εγγυάται ομαλή και άμεση απόκριση και καθίσταται ιδανική για ευρύ φάσμα τύπων παιχνιδιών.

Χάρη στον σύντομο χρόνο απόκρισης έως και 1 ms GtG με τη χρήση λειτουργιών υπεροδήγησης εικονοστοιχείων ή Περιορισμού Θόλωσης Κίνησης (MBR), η U27G3X/BK προσφέρει καθαρά και χωρίς θολότητα οπτικές αναπαραστάσεις. Η συμβατότητα με Nvidia G-SYNC και η υποστήριξη Adaptive-Sync εγγυώνται εμπειρία παιχνιδιού απαλλαγμένη από «σχίσιμο» εικόνων. Με χρωματική κάλυψη 96% DCI-P3 CIE 1976 που δεν περνά απαρατήρητη, προσφέρει ζωντανά και αληθοφανή οπτικά στοιχεία, ιδανικά προσαρμοσμένα στον καθηλωτικό κόσμο του gaming, όπως και στη δημιουργία περιεχομένου.

U32G3X/BK: Εκτεταμένη οπτική περιπέτεια

Η U32G3X/BK οδηγεί την οπτική απόδοση ένα σκαλί παραπάνω, με την εκτεταμένη οθόνη 31,5″ και την ανάλυση UHD. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και υψηλή πυκνότητα pixel 140 ppi, αυτή η οθόνη IPS παρέχει ευκρινή οπτική απεικόνιση και ευελιξία για μια ποικιλία εφαρμογών. Όπως και το «αδελφάκι» της των 27″, προσφέρει 95% κάλυψη της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, σύμφωνα με τα πρότυπα CIE1976, και εξασφαλίζει πλούσια και ακριβή χρώματα με υποστήριξη εκτεταμένης παλέτας 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων με βάθος χρώματος 10-bit.

Τεύχος 388

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ